Premie beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Bereken de premie voor uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering. U kunt een premie-indicatie berekenen voor meer dan 500 beroepen! Vraag online een (maatwerk-) offerte aan voor uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering! Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en schadeservice.

Premie beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Als ondernemer kunt u te maken krijgen met beroepsfouten, zoals een verkeerd advies of als u niet de juiste informatie heeft verstrekt. Schade die hierdoor ontstaat is vaak een financiële schade, de beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) dekt de vermogensschade van derden als gevolg van een door u gemaakte beroepsfout. Voor een aantal beroepen zoals bijvoorbeeld voor accountants, architecten, advocaten, bewindvoerders, notarissen is de beroepsaansprakelijkheidsverzekering wettelijk verplicht. Ook voor andere beroepsgroepen (Consultancy, ICT, Interim management, Reclame- & marketing, Software ontwikkeling, Technologie diensten en consulting, Telecommunicatie (diensten), Uitgevers en omroepen) is het verstandig om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) af te sluiten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering!

Wij zijn u graag van dienst met een vergelijking van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de beste voorwaarden en de gunstigste premie. Vul uw gegevens in en vraag een vrijblijvende (maatwerk-) offerte aan voor uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering!