Offerte bedrijfsverzekeringen

Uw bedrijfsverzekeringen in 1 verzekeringspakket met pakketkorting? Vraag een vrijblijvende (maatwerk-) offerte aan!

Verzekeringen chiropodist

Verzekeringen chiropodist - Welke verzekering(en) heeft u nodig als chiropodist? Welke verzekeringen u nodig heeft, hangt bijvoorbeeld af van wat u doet, uw diensten en producten en hoe groot uw praktijk is. Maar het begint vooral bij u: welke risico’s bent u bereid te lopen? En kunt u eventuele kosten bij schade zelf opvangen? Met de verzekering voor een chiropodist bent u verzekerd voor risico’s die passen bij uw situatie. Kies zelf waarvoor u verzekerd wilt zijn en stel een verzekeringspakket samen uit de door chiropodists meest gekozen verzekeringen.

Bereken de premie voor de verzekeringen van een chiropodist

 

Verzekeringen speciaal voor een chiropodist (mkb en zzp)

De verzekeringen voor een chiropodist zijn er speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de chiropodie of voetverzorging, die waarde hechten aan keuzevrijheid. De verzekeringen voor een chiropodist zijn er voor ondernemers met maximaal 50 medewerkers (inclusief eigenaar/ grootaandeelhouder) en een jaaromzet tot € 10 miljoen. Is uw bedrijfssituatie anders? Vraag onze verzekeringsadviseur naar een maatwerkoplossing die bij u past.

Wat is verzekerd met de verzekeringen voor een chiropodist?

De verzekeringen voor een chiropodist zijn speciaal voor de branche samengesteld. Hieronder vindt u een overzicht van de verzekeringen in het pakket.

De meest afgesloten verzekeringen voor een chiropodist op een rij:

Op basis van onze ervaringen met verzekeringen voor een chiropodist is een voorselectie gemaakt van veelvoorkomende verzekeringen. Daarmee verzekert u als chiropodist in één keer tegen de meest voorkomende risico’s in uw branche. Hoeveel en welke verzekeringen u opneemt in uw verzekeringspakket kiest u helemaal zelf.

 • Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven (basis)

  De Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven (AVB) biedt dekking voor: 
  • Schade aan personen (letsel of overlijden), schade aan spullen of onroerende zaken van anderen, productaansprakelijkheid en werkgeversaansprakelijkheid.
  • Verzekerd zijn uw bedrijf, uzelf en uw werknemers, onder wie uitzendkrachten, stagiairs, vennoten, firmanten, bestuurders en commissarissen. Ook meewerkende familieleden en huisgenoten zijn verzekerd.
  • U kunt de aansprakelijkheidsverzekering uitbreiden met de dekking Werknemerschade: voor letsel en materiële schade van uw werknemers als gevolg van een ongeval tijdens het werk, als u juist niet aansprakelijk bent.
 • Bedrijfsschadeverzekering (optie)

  De bedrijfsschadeverzekering dekt de misgelopen winst en de vaste lasten die doorgaan na schade door bijvoorbeeld brand, ontploffing, blikseminslag, storm, diefstal na braak en vandalisme. Maar ook lekkage van waterleidingen, neerslag, sneeuwdruk en wateraccumulatie.
 • Computer-/ Elektronicaverzekering (optie)

  De computer-/ elektronicaverzekering biedt dekking voor schade aan uw computers en elektronica. Naast computers en randapparatuur kan het gaan om de telefooninstallatie, weeg- en kassasystemen en kopieerapparatuur.
 • Inventaris-/Goederen-/Huurdersbelangverzekering (optie)

  De Inventaris-/Goederen-/Huurdersbelangverzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen van schade door bijvoorbeeld brand, diefstal en water aan uw inventaris en eventuele aanpassingen aan een gehuurd gebouw die u zelf heeft betaald. Eventueel met Glasdekking, als u huurder bent van het bedrijfsgebouw.
 • Rechtsbijstandverzekering Bedrijven (optie)

  Met de Rechtsbijstandverzekering Bedrijven krijgt uw bedrijf juridisch advies en deskundige rechtshulp door juristen en advocaten. Ook de eventuele kosten van rechtsbijstand zijn verzekerd. Denk daarbij aan kosten van deskundigen en getuigen, expertisekosten en gerechtskosten. De Rechtsbijstandverzekering Bedrijven keert geen geld uit.

Extra verzekeringen in uw verzekeringspakket voor uw praktijk:

 • Aanhangwagenverzekering Bedrijven (optie)

  Voor schade aan uw aanhangwagen en het werkmaterieel dat eventueel op of in de aanhangwagen is gemonteerd.
 • Autoverzekering Bedrijven (optie)

  Voor schade die u met de auto aan anderen toebrengt. De WA-verzekering is wettelijk verplicht.
  Eventueel met een Casco-dekking voor schade aan uw eigen auto, motorrijtuigrechtsbijstand en een schadeverzekering voor inzittenden.
  Een nieuwe auto is met de Casco-dekking op de Autoverzekering Bedrijven drie jaar verzekerd tegen de nieuwwaarde.
 • Eigen vervoerverzekering (optie)

  Voor diefstal van en schade aan gereedschap en goederen die in het vervoermiddel liggen.
 • Gebouwverzekering (optie)

  Voor schade door onder andere brand, water en storm aan uw eigen gebouw. Eventueel met glas-dekking.
 • Geldverzekering (optie)

  Voor het verlies van contant geld en cadeaubonnen e.d., zoals door een overval of inbraak.
 • Milieuschadeverzekering (optie)

  Dekking voor de kosten van het saneren van verontreinigde grond en oppervlaktewater.
 • Vrachtautoverzekering (optie)

  Voor schade die u met de vrachtauto aan anderen toebrengt. De WA-verzekering is wettelijk verplicht.
  Eventueel met een dekking voor schade aan uw eigen vrachtauto, motorrijtuigrechtsbijstand, en een schadeverzekering voor inzittenden.
  Verder uit te breiden met een dekking voor op de vrachtauto gemonteerd werkmaterieel.
 • Werkmaterieelverzekering (optie)

  Voor schade die u met het werkvoertuig aan anderen of uw eigen spullen toebrengt. De WA-verzekering is wettelijk verplicht.
  Eventueel met een dekking voor schade aan uw eigen werkvoertuig, motorrijtuigrechtsbijstand en een schadeverzekering voor inzittenden.
 • Zakenreisverzekering (optie)

  Dekking als u of een werknemer tijdens een zakelijke reis hulp nodig heeft, als u onverwachte kosten maakt of als er schade aan bagage ontstaat.

Altijd up-to-date

Als ondernemer moet u vlug kunnen inspelen op veranderingen. Jaarlijks checkt onze verzekeringsadviseur samen met u of het pakket nog aansluit op uw situatie.

Schade voorkomen

Schade in de zorg en uiterlijke verzorging is meestal het gevolg van het uitblijven van betalingen, kapotte apparaten of ontevreden patiënten of klanten. Met de verzekeringen voor een chiropodist beschermt u uw bedrijf tegen de financiële gevolgen. Maar met de juiste maatregelen kunt u vaak schade voorkomen. Onze preventietips helpen u de risico's te verminderen.

Preventietips zorg en uiterlijke verzorging

Schade melden

Wilt u schade melden? Neem dan contact op met onze verzekeringsadviseur, zodat u snel weer door kunt gaan met ondernemen.

Premie berekenen of direct aanvragen

U berekent de premie van de verzekeringen voor een chiropodist in twee stappen. Weet u welke verzekeringen u wilt aanvragen? In een paar stappen vraagt u het verzekeringspakket voor uw praktijk gemakkelijk online aan.

Welke factoren hebben invloed op de premie?

De premie is onder andere afhankelijk van uw bedrijfsactiviteiten en uw jaaromzet.

Pakketkorting oplopend tot 10%

De verzekeringen voor een chiropodist bieden u een basis. Kies daarnaast zelf welke specifieke risico’s uit uw branche u nog meer wilt verzekeren. Vanaf twee verschillende verzekeringen krijgt u premiekorting. Deze kan oplopen tot 10%.

Wat zijn de voordelen van de verzekeringen voor een chiropodist?

 • Verzeker de belangrijkste risico’s in uw branche in één pakket
 • De belangrijkste schadeverzekeringen voor uw branche in één pakket.
 • Vrije pakketkeuze, dagelijks opzegbaar
 • Pakketkorting, al vanaf twee verzekeringen, oplopend tot 10%
 • Eén polis, één eigen risico: als u bij een schade meerdere verzekeringen van het pakket aanspreekt, geldt het eigen risico maar één keer
 • Snel en eenvoudig af te sluiten
 • Maximale flexibiliteit, want u kunt elke verzekering op elk moment aanpassen, uitbreiden of beëindigen
 • Wij sturen u ieder jaar bericht om uw pakket te vergelijken met uw huidige situatie. Zodat u eventueel de nodige aanpassingen kan doen.

Meer weten over de verzekeringen voor een chiropodist?

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte van de verzekeringen voor een chiropodist? Neem dan contact op met Honig en Honig en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade. Wilt u weten welke risico's uw bedrijf loopt? Dan kunnen wij u helpen met een risicoscan.

Meer in deze categorie: « Verzekeringen pedicure