Vakantiesluiting Honig en Honig

Honig en Honig is wegens vakantie gesloten vanaf vrijdag 9 augustus 2024 tot maandag 2 september 2024.
Wij zijn voor noodgevallen indirect bereikbaar via 072-5642669 of via info@honigenhonig.nl.
Wij wensen u een prettige vakantie!

Verzekeringen duurzame energie en milieu

Verzekeringen duurzame energie en milieu

Voor bedrijven in de sector duurzame energie en milieu bieden wij verzekeringen gericht op bijvoorbeeld de installaties en het werkmaterieel.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (bouw)projectmanager B&U - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor (Bouw)projectmanagers B&U biedt u een gespecialiseerde dekking. Bij de werkzaamheden als projectmanager B&U bestaat de kans op een beroepsfout met vermogensschade als gevolg. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor (bouw)projectmanager B&U biedt dekking tegen zuivere vermogensschade als gevolg van bijvoorbeeld een onjuist advies, vergissing of nalatigheid.

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering (Bouw)projectmanager B&U

Beroepsaansprakelijkheid offshore consultants, ingenieurs en projectmanagers - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor offshore consultants, ingenieurs en projectmanagers biedt u een gespecialiseerde dekking. Bij de werkzaamheden op het gebied van offshore consultancy, engineering en projectmanagement bestaat de kans op een beroepsfout met vermogensschade als gevolg. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor offshore consultants, ingenieurs en projectmanagers biedt dekking tegen zuivere vermogensschade als gevolg van bijvoorbeeld een onjuist advies, vergissing of nalatigheid.

Offerte Beroepsaansprakelijkheidsverzekering offshore consultants, ingenieurs en projectmanagers aanvragen

Beroepsaansprakelijkheid olie- en gas offshore consultants, ingenieurs en projectmanagers - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor olie- en gas offshore consultants, ingenieurs en projectmanagers biedt u een gespecialiseerde dekking. Bij de werkzaamheden op het gebied van olie- en gas offshore consultancy, engineering en projectmanagement bestaat de kans op een beroepsfout met vermogensschade als gevolg. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor olie- en gas offshore consultants, ingenieurs en projectmanagers biedt dekking tegen zuivere vermogensschade als gevolg van bijvoorbeeld een onjuist advies, vergissing of nalatigheid.

Offerte Beroepsaansprakelijkheidsverzekering olie- en gas offshore consultants, ingenieurs en projectmanagers aanvragen

Beroepsaansprakelijkheid windenergie offshore consultants, ingenieurs en projectmanagers - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor windenergie offshore consultants, ingenieurs en projectmanagers biedt u een gespecialiseerde dekking. Bij de werkzaamheden op het gebied van windenergie en offshore consultancy, engineering en projectmanagement bestaat de kans op een beroepsfout met vermogensschade als gevolg. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor windenergie offshore consultants, ingenieurs en projectmanagers biedt dekking tegen zuivere vermogensschade als gevolg van bijvoorbeeld een onjuist advies, vergissing of nalatigheid.

Offerte Beroepsaansprakelijkheidsverzekering windenergie offshore consultants, ingenieurs en projectmanagers aanvragen