Vakantiesluiting Honig en Honig

Honig en Honig is wegens vakantie gesloten vanaf vrijdag 9 augustus 2024 tot maandag 2 september 2024.
Wij zijn voor noodgevallen indirect bereikbaar via 072-5642669 of via info@honigenhonig.nl.
Wij wensen u een prettige vakantie!

Verzekeringen horeca

Verzekeringen horeca

Wij bieden speciale verzekeringen voor bedrijven in de horeca. Op deze pagina vindt u een overzicht van diensten en producten, die voor uw uw horecabedrijf of horecagelegenheid van toepassing kunnen zijn.

Wilt u uw horeca-onderneming goed verzekeren? Dat kan met de bedrijfsverzekeringen voor de horeca. Vraag online een offerte aan! Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte bedrijfsverzekeringen horeca aanvragen

In veel horecabedrijven hangt er in de garderobe een bordje waarop staat dat de directie niet aansprakelijk is bij diefstal of vermissing van kledingstukken. Mag dat? Hier vindt u de antwoorden.

Met de horeca verzekeringen kunt u zich perfect verzekeren voor de risico's die als ondernemer in de horeca sector loopt. Uw pakket horeca verzekeringen wordt op maat samengesteld uit specifieke dekkingen voor de horecabranche. De horeca verzekeringen bieden dekking op maat tegen een scherpe premie, een aantrekkelijke pakketkorting en specifiek gericht op uw horecabedijf. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte aanvragen

De Horeca-verzekering voor bijzondere risico’s is een nieuwe verzekeringspakket speciaal gericht op horeca-ondernemers met een risico dat door de aard en/of ligging vaak moeilijk verzekerd kan worden. Of het nu gaat om een afhaalcentrum, eetcafé of partycentrum, met de Horeca-verzekering (bijzondere risico’s) bent u goed verzekerd tegen schade!

Horeca-verzekering (bijzondere risico’s) aanvragen

Als u een bedrijf in de horeca heeft, dan zijn uw bedrijfsrisico's uitstekend te verzekeren met de horecaverzekering. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw horecaverzekering. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte horecaverzekering aanvragen

Hoe zit het met loondoorbetaling bij ziekte in de horeca? Moet u flexwerkers ook doorbetalen tijdens hun ziekteverzuim? Een overzicht en nuttige tips om uw verzuimkosten in de horeca betaalbaar te houden.

Offerte verzuimverzekering Horeca aanvragen

Wilt u uw bar goed verzekeren? Dat kan met onze complete horecaverzekeringen voor de beste dekkingen. Vraag een vrijblijvende offerte aan! Honig en Honig heplt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

Offerte aanvragen

U kunt uw brasserie goed verzekeren met onze complete horecaverzekeringen en de beste dekkingen. Vraag een vrijblijvende offerte aan! Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

Offerte aanvragen

Wij bieden caféhouders een compleet verzekeringspakket horecaverzekeringen en de beste dekkingen om uw café te verzekeren. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de verzekeringen voor uw café. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel contract- en polisbeheer.

Offerte aanvragen

U kunt uw cafetaria goed verzekeren met de verzekeringen voor een cafetaria. Vraag online een offerte aan. Honig en Honig zorgt graag voor onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

Offerte aanvragen

Uw discotheek is goed verzekeren met de verzekeringen discotheek. Vraag een offerte aan voor de verzekeringen voor uw discotheek. Honig en Honig is graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte verzekeringen discotheek aanvragen

U kunt uw hotel uitstekend verzekeren met de verzekeringen hotel. Vraag een offerte aan voor de verzekeringen voor uw hotel.Honig en Honig helpt u als hoteleigenaar met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte verzekeringen hotel aanvragen

U kunt uw ijssalon uitstekend verzekeren met de verzekeringen voor uw ijssalon. U kunt online een offerte aanvraag voor de verzekeringen voor uw ijssalon. Honig en Honig is daarbij van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte bedrijfsverzekeringen aanvragen

U kunt uw lunchroom perfect verzekeren met de verzekeringen voor een lunchroom. U kunt online een offerte aanvragen voor de verzekeringen voor uw lunchroom. Honig en Honig is daarbij van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte bedrijfsverzekeringen aanvragen

Uw pannenkoekenhuis kunt u goed verzekeren met de verzekeringen voor uw pannenkoekenhuis. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen voor de verzekeringen voor uw pannenkoekenhuis. Honig en Honig is daarbij van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte bedrijfsverzekeringen aanvragen

Wilt u uw partycentrum goed verzekeren? Dat kan met de verzekeringen voor een partycentrum. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen voor de verzekeringen voor uw partycentrum. Honig en Honig is daarbij van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte bedrijfsverzekeringen aanvragen

U kunt uw pizzeria goed verzekeren met de verzekeringen pizzeria. Vraag een offerte aan voor de verzekeringen van uw pizzeria. Honig en Honig is daarbij van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte verzekeringen pizzeria aanvragen

U kunt uw restaurant perfect verzekeren met de verzekeringen voor uw restaurant. U kunt online een offerte aanvragen voor de verzekeringen voor uw restaurant. Honig en Honig is daarbij van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte verzekeringen restaurant aanvragen

U kunt uw sauna perfect verzekeren met de verzekeringen voor uw sauna. U kunt online een offerte voor de verzekeringen voor uw sauna aanvragen. Honig en Honig is daarbij van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte verzekeringen sauna aanvragen

U verzekert uw shoarmazaak uitstekend met de verzekeringen voor uw shoarmazaak. Vraag online een offerte aan! Honig en Honig is u daarbij graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte verzekeringen shoarmazaak aanvragen

Wilt u uw snackbar goed verzekeren? Dat kan met de verzekeringen voor een snackbar. Vraga online een offerte aan! Honig en Honig heplt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

Offerte verzekeringen snackbar aanvragen

Uw strandpaviljoen verzekert u met de verzekeringen voor uw strandpaviljoen. U kunt online een offerte aanvragen. Honig en Honig is u daarbij graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Verzekeringen strandpaviljoen direct aanvragen

Een zalencentrum kunt u goed verzekeren met de verzekeringen voor een zalencentrum. U kunt online een offerte aanvragen. Honig en Honig is u daarbij graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte bedrijfsverzekeringen horeca aanvragen

Verzuimverzekering Horeca KHN - De verzuimverzekering en de WGA eigen risico verzekering Horeca KHN bieden horeca ondernemers zekerheid voor de loondoorbetaling bij ziekte en lasten bij arbeidsongeschiktheid van een werknemer. U kunt de dekking uitbreiden met aanvullende diensten zoals; arbo, verzuimanalyse en -advies, re-integratie- en interventiebegeleiding, vitaliteit en inzetbaarheid, advies en subsidies en juridische bijstand. Het pakket is samengesteld op basis van de mantelovereenkomst van Koninklijke Horeca Nederland (KHN).

Offerte aanvragen Verzuimverzekering Horeca KHN