Vakantiesluiting Honig en Honig

Honig en Honig is wegens vakantie gesloten vanaf vrijdag 9 augustus 2024 tot maandag 2 september 2024.
Wij zijn voor noodgevallen indirect bereikbaar via 072-5642669 of via info@honigenhonig.nl.
Wij wensen u een prettige vakantie!

Verzekeringen snackbar

Wilt u uw snackbar goed verzekeren? Dat kan met de verzekeringen voor een snackbar. Vraga online een offerte aan! Honig en Honig heplt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

Offerte verzekeringen snackbar aanvragen

Offerte voor de verzekeringen voor uw snackbar aanvragen!

Klik op de button, vul uw gegevens in en vraag een vrijblijvende offerte aan voor de verzekeringen voor uw snackbar. Als u zelf uw verzekeringen voor uw snackbar afsluit, dan is er geen sprake van advies. Wilt u advies over bijvoorbeeld de dekking van de verzekeringen voor uw snackbar? Neem dan contact met ons op en bel 072-5642669 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Staat uw type bedrijf of beroep niet vermeld?

Voor speciale of moeilijk verzekersnackbare horeca-risico's hebben wij de Horeca-verzekering (bijzondere risico's). Heeft u vragen? Bel Honig en Honig 072-5642669 voor een maatwerkofferte of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Verzekeringen voor uw snackbar

U kunt bij Honig en Honig online uw horecaverzekeringen vergelijken en gemakkelijk afsluiten! U stelt zelf uw horecaverzekeringspakket samen, u berekent uw premie en u vergelijkt de condities en polisvoorwaarden van diverse verzekeraars. U kunt daarna een offerte aanvragen of direct uw horecaverzekeringen afsluiten!

Speciale verzekeringen voor de horeca

Wenst u hulp? Honig en Honig kan u van dienst zijn met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer. Mocht u online niet slagen neem dan contact met ons op. Wij bieden u graag een offline-alternatief voor speciale risico’s in de horeca.

Dekkingen voor de horeca

Er zijn diverse verzekeringen speciaal voor de horeca. Hieronder treft u een overzicht aan met de verschillende dekkingen die voor u van belang kunnen zijn. Onze adviseur kan u van dienst zijn bij het samenstellen van uw verzekeringspakket.

Aansprakelijkheidsverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. U verzorgt uw zaak keurig en heeft zojuist de vloer gedweild. Helaas glijdt een dame uit over uw vloer en haar tas raakt beschadigd tijdens haar val. Deze aansprakelijkheidsverzekering kan uitkomst bieden en de schade aan de gedupeerde uitkeren.

Bedrijfsschadeverzekering

Stel dat er brand uit breekt in uw zaak. Het kan enkele maanden duren voordat u weer omzet kunt maken en misschien wel vele maanden voordat u zich heeft hersteld tot op het oude niveau. In die periode maakt u en geen winst en u moet uw vaste lasten blijven doorbetalen. De som van deze twee is wat de bedrijfsschade dekt.

Gebouwenverzekering

De gebouwendekking is van belang als u eigenaar bent van het pand. Een uitgebreide opstalverzekering biedt onder andere dekking voor: brandschade, stormschade, waterschade en braakschade vaak inclusief de glasverzekering.

Geldverzekering

Na een goede dag te hebben gedraaid heeft u al snel een paar duizend euro aan contanten op de zaak. Een gelddekking verzekert de contanten tegen diefstal. Na sluitingstijd verwachten wij wel van u dat u het geld opruimt in een geschikte kluis. Dat wil zeggen: met een waarborging van ten minimale de verzekerde som.

Huurdersbelangverzekering

Vaak is een pand niet gekocht, maar gehuurd. Toch wilt u dan verbeteringen aanbrengen aan het pand, zoals een nieuw plafond of een mooie, marmeren vloer. Dergelijke zaken vallen onder het huurdersbelang. In jargon wordt gesproken over alle zaken die 'aard- en nagelvast zitten.'

Inventaris- en goederenverzekering

U heeft uw inventaris en goederen hard nodig om uw horecabedrijf te runnen. De inventaris- en goederenverzekering biedt een uitgebreide dekking tegen schade aan uw goederen en inventaris. Zo is onder andere schade door brand, ontploffing, blikseminslag en diefstal verzekerd. Verzekeraars bieden ook dekking voor bereddingskosten, inductieschade, huurderving en een uitgebreide dekking bij waterschade. En u kunt aanvullend extra zaken meeverzekeren zoals schilderwerk, installaties of dekking voor schade aan lichtreclames en koelschade.

Milieuschadeverzekering

Als tijdens het blussen van een brand stoffen uit uw bedrijf in de omgeving terecht komen, kan de gemeente u aansprakelijk stellen voor de te maken reinigingskosten. Eigenlijk is een milieuschade dekking ook een aansprakelijkheidsdekking. Deze is echter van uw normale aansprakelijkheidsdekking uitgesloten!

Rechtsbijstandverzekering

Het kan altijd gebeuren dat u in een juridisch conflict komt met een leverancier, een klant of de overheid. Advocaten zijn duur. U kunt hen niet bellen om iets te vragen, of u krijgt gelijk een nota op de mat. Met een rechtsbijstandverzekering kunt u altijd bellen voor juridisch advies. Als het nodig is, wordt een advocaat ingeschakeld om u bij te staan in een rechtszaak, zodat u er niet alleen voor staat.

Verzuimverzekering KNH Horeca-mantel

Als u personeel in dienst heeft dan zijn de bepalingen uit de Horeca CAO van toepassing bij ziekte of arbeidsongeschiktheid, Wij bieden u een speciale verzuimverzekering voor de horeca, die in overleg met de KHN, volledig is afgestemd op de CAO-bepalingen en de wettelijke eisen die gelden voor werkgever en werknemer. Hierdoor kunnen wij u goede voorwaarden bieden in combinatie met een lage premie en administratief gemak door het verzuimloket voor de horeca.

Hulp bij uw horeca verzekeringen

Honig en Honig helpt u graag voor, tijdens en na het afsluiten van uw horeca verzekeringen. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op om de aanvraag samen door te nemen. Wij kunnen u dan tevens informeren over de preventie-eisen die verzekeraars stellen, zodat een schade goed kan worden afgewikkeld.

Welke preventie-eisen kunnen van toepassing bij horeca verzekeringen?

Wij geven u graag tips waar u op moet letten bij het afsluiten van horeca verzekeringen. Verzekeraars stellen eisen aan de preventie van uw horeca-onderneming. Deze eisen worden vaak vermeld op uw polis door middel van clausules of staan in de polisvoorwaarden van uw horecaverzekeringspolis. Denk hierbij aan de preventie-eisen in geval van brand, diefstal en de elektrische installatie. Maar houdt ook rekening met de eisen omtrent veiligheid en wetgeving in geval van het werken met personeel

Inspectie

Voorkomen is beter dan genezen. U bent bij ons natuurlijk goed verzekerd, maar een schade blijft erg vervelend. Daarom is in veel gevallen een gratis inspectie onderdeel van de dienstverlening na het afsluiten van uw horecaverzekeringen. U krijgt een rapport met aanbevelingen, de zogenaamde preventiescan, waarin duidelijk is te lezen wat u moet doen om schade te voorkomen. Tijdens de inspectie wordt tevens de herbouwwaarde vastgesteld; deze biedt u tevens een garantie tegen onderverzekering.

Taxatie

Gebouwen vertegenwoordigen een grote waarde, die u natuurlijk wilt verzekeren. Echter het te verzekeren bedrag is soms lastig te bepalen. Daarom voeren wij als u uw pand bij ons verzekerd altijd een taxatie uit. Dit voorkomt dat u een te hoog bedrag verzekert en te veel betaalt, maar nog belangrijker dat u een te laag bedrag verzekert en niet de volledige schade krijgt uitgekeerd! Na deze taxatie krijgt u 'garantie tegen onderverzekering'. U betaalt premie over de getaxeerde waarde, maar als blijkt dat de schade hoger uitvalt dan getaxeerd, wordt de volledige schade uitgekeerd.

Schade

Een schade geeft vaak een vervelende situatie. U moet tijd en energie steken om bijvoorbeeld na diefstal alle rommel op te ruimen en nieuw materiaal aan te schaffen. Wij zorgen ervoor dat een schade snel en gemakkelijk wordt afgehandeld, zodat u zich volledig kunt richten op het weer volledig draaiende maken van uw zaak. Wacht niet met het melden van uw schade! Neem bij het ontdekken van een schade het liefst direct contact met ons op.

Voordelen verzekeringen voor uw snackbar bij Honig en Honig

Door uw horecaverzekeringen bij Honig en Honig af te sluiten heeft u de volgende voordelen:

 • Vergelijking van diverse verzekeraars voor de horeca
 • Online offerte en direct uw polis afsluiten
 • Met starterskorting (in de eerste drie jaar)
 • Eén polisblad en één set polisvoorwaarden
 • Geen termijntoeslag
 • Standaard contractsduur van 12 maanden
 • Bescherming tegen onderverzekering
 • Zelf een compleet horecaverzekeringspakket samenstellen
 • Maatwerk horecaverzekering mogelijk
 • Onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer
 • Speciale horecaverzuimverzekering ism KHN

Bereken en sluit direct uw horecaverzekering af

Meer weten over de verzekeringen voor uw snackbar?

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte van de verzekeringen voor uw snackbar? Neem dan contact op met Honig en Honig en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade. Wilt u weten welke risico's uw bedrijf loopt? Dan kunnen wij u helpen met een risicoscan.