Verzekeringen pedagogisch medewerker

Verzekeringen pedagogisch medewerker – De risico’s voor een pedagogisch medewerker zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een pedagogisch medewerker verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw beroep of branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers die werken als pedagogisch medewerker. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt u het verzekeringspakket naar keuze samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Premie verzekeringen pedagogisch medewerker aanvragen

Verzekeringen speciaal voor mkb’ers en zzp’ers als pedagogisch medewerker

De verzekeringen voor een pedagogisch medewerker zijn er speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers, die waarde hechten aan keuzevrijheid. Het verzekeringspakket voor een pedagogisch medewerker is er voor ondernemers met maximaal 50 medewerkers (inclusief eigenaar/ grootaandeelhouder) en een jaaromzet tot € 10 miljoen. Is uw bedrijfssituatie anders? Vraag onze verzekeringsadviseur naar een maatwerkoplossing die bij u past. U kunt gebruik maken van de verzekeringen voor een sociaalpedagogisch medewerker als u geregistreerd lid bent van BPSW (Beroepsvereniging van Professionals in Sociaal Werk) en/of ingeschreven in het SKJ-register (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd)

Wat zit er in het verzekeringspakket voor de pedagogisch medewerker?

De verzekeringen voor een pedagogisch medewerker zijn speciaal voor uw beroep en branche samengesteld. Hieronder vindt u een overzicht van de verzekeringen in het pakket.

De meest afgesloten verzekeringen pedagogisch medewerker op een rij

Op basis van ervaringen met verzekeringen voor een pedagogisch medewerker is een voorselectie gemaakt van veelvoorkomende verzekeringen. Daarmee verzekert u zich in één keer tegen de meest voorkomende risico’s in uw branche. Hoeveel en welke verzekeringen u opneemt in uw verzekeringspakket kiest u helemaal zelf.

 • Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven (basis)

  De Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven (AVB) biedt dekking voor:
  • Schade aan personen (letsel of overlijden), schade aan spullen of onroerende zaken van anderen, productaansprakelijkheid en werkgeversaansprakelijkheid.
  • Speciaal voor een pedagogisch medewerker biedt de aansprakelijkheidsverzekering ook dekking voor (directe) vermogensschade en opzicht.
  • Verzekerd zijn uw bedrijf, uzelf en uw werknemers, onder wie uitzendkrachten, stagiairs, vennoten, firmanten, bestuurders en commissarissen. Ook meewerkende familieleden en huisgenoten zijn verzekerd.
  • U kunt de aansprakelijkheidsverzekering uitbreiden met de dekking Werknemerschade: voor letsel en materiële schade van uw werknemers als gevolg van een ongeval tijdens het werk, als u juist niet aansprakelijk bent.
 • Bedrijfsschadeverzekering (optie)

  Dekt de misgelopen winst en de vaste lasten die doorgaan na schade door bijvoorbeeld brand of inbraak.
 • Computer-/ Elektronicaverzekering (optie)

  Dekking voor schade aan uw computers en elektronica.
 • Inventaris-/Goederen-/Huurdersbelangverzekering (optie)

  Dekking voor schade door bijvoorbeeld brand, diefstal en water aan uw inventaris en eventuele aanpassingen aan een gehuurd gebouw die u zelf heeft betaald, eventueel met Glasdekking, als u huurder bent van het bedrijfsgebouw.
 • Rechtsbijstandverzekering Bedrijven (optie)

  Juridische bijstand in conflicten met bijvoorbeeld leveranciers, klanten of zorgvragers. Eventueel met rechtsbijstand voor de auto.

Extra verzekeringen in uw verzekeringspakket voor een pedagogisch medewerker

 • Aanhangwagenverzekering Bedrijven (optie)

  Dekking voor schade aan uw aanhangwagen en het werkmaterieel dat eventueel op of in de aanhangwagen is gemonteerd.
 • Autoverzekering Bedrijven (optie)

  Dekking voor schade die u met de auto aan anderen toebrengt. De WA-verzekering is wettelijk verplicht.Eventueel met een Casco-dekking voor schade aan uw eigen auto, motorrijtuigrechtsbijstand en een schadeverzekering voor inzittenden. Een nieuwe auto is met de Casco-dekking op de Autoverzekering Bedrijven drie jaar verzekerd tegen de nieuwwaarde.
 • Eigen vervoerverzekering (optie)

  Dekking voor diefstal van en schade aan gereedschap en goederen die in het vervoermiddel liggen.
 • Gebouwverzekering (optie)

  Dekking voor schade door onder andere brand, water en storm aan uw eigen gebouw, eventueel aangevuld met glas-dekking.
 • Geldverzekering (optie)

  Dekking voor het verlies van contant geld en cadeaubonnen e.d., zoals door een overval of inbraak.
 • Milieuschadeverzekering (optie)

  Dekking voor de kosten van het saneren van verontreinigde grond en oppervlaktewater.
 • Vrachtautoverzekering (optie)

  Dekking voor schade die u met de vrachtauto aan anderen toebrengt. De WA-verzekering is wettelijk verplicht. Eventueel met een casco-dekking voor schade aan uw eigen vrachtauto, motorrijtuigrechtsbijstand en een schadeverzekering voor inzittenden. Verder uit te breiden met een dekking voor op de vrachtauto gemonteerd werkmaterieel.
 • Werkmaterieelverzekering (optie)

  Dekking voor schade die u met het werkvoertuig aan anderen of uw eigen spullen toebrengt. De WA-verzekering is wettelijk verplicht. Eventueel met een dekking voor schade aan uw eigen werkvoertuig, motorrijtuigrechtsbijstand en een schadeverzekering voor inzittenden.
 • Zakenreisverzekering (optie)

  Dekking als u of een werknemer tijdens een zakelijke reis hulp nodig heeft, als u onverwachte kosten maakt of als er schade aan bagage ontstaat.

Altijd up-to-date

Als ondernemer moet u vlug kunnen inspelen op veranderingen. U kunt uw verzekeringspakket tussentijds aanpassen aan uw actuele situatie. Eventueel in overleg met onze adviseur.

Schade voorkomen

Schade in de zorg is meestal het gevolg van het uitblijven van betalingen, kapotte apparaten of ontevreden patiënten of klanten. Met het Verzekeringspakket Zorg beschermt u uw bedrijf tegen de financiële gevolgen. Maar met de juiste maatregelen kunt u vaak schade voorkomen. Onze preventietips helpen u de risico's te verminderen.

Preventietips voor de zorg

Schade melden

Wilt u schade melden? Neem dan contact op met onze verzekeringsadviseur, zodat u snel weer door kunt gaan met ondernemen.

Speciaal voor een pedagogisch medewerker

De aansprakelijkheidsverzekering biedt specifieke dekkingen voor de pedagogisch medewerker met een scherpe premie en uitstekend voorwaarden. Bereken uw premie!

Premie berekenen of direct aanvragen

U berekent de premie van uw verzekeringspakket voor een sociaal pedagogische hulpverlener in twee stappen. Weet u welke verzekeringen u wilt aanvragen?
In een paar stappen vraagt u het verzekeringspakket gemakkelijk online aan!

Het is ook mogelijk om een (maatwerk-)offerte voor uw bedrijfsverzekeringen bij ons aan te vragen. 

Welke factoren hebben invloed op de premie?

De premie is onder andere afhankelijk van uw bedrijfsactiviteiten en uw jaaromzet.

Pakketkorting oplopend tot 10%

Het verzekeringspakket voor een pedagogisch medewerker biedt u een basis. Kies daarnaast zelf welke specifieke risico’s uit uw branche u nog meer wilt verzekeren. Vanaf twee verschillende verzekeringen krijgt u premiekorting. Deze kan oplopen tot 10%.

Wat zijn de voordelen van het verzekeringspakket voor een pedagogisch medewerker?

 • Verzeker de belangrijkste risico’s in uw beroep in één pakket
 • De belangrijkste schadeverzekeringen voor uw branche in één pakket.
 • Vrije pakketkeuze, dagelijks opzegbaar
 • Pakketkorting, al vanaf twee verzekeringen, oplopend tot 10%
 • Eén polis, één eigen risico: als u bij een schade meerdere verzekeringen van het pakket aanspreekt, geldt het eigen risico maar één keer
 • Snel en eenvoudig af te sluiten
 • Maximale flexibiliteit, want u kunt elke verzekering op elk moment aanpassen, uitbreiden of beëindigen
 • Wij sturen u ieder jaar bericht om uw pakket te vergelijken met uw huidige situatie. Zodat u eventueel de nodige aanpassingen kan doen.

Meer weten over de verzekeringen voor een pedagogisch medewerker?

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte van de verzekeringen voor een pedagogisch medewerker? Neem dan contact op met Honig en Honig en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade. Wilt u weten welke risico's uw bedrijf loopt? Dan kunnen wij u helpen met een risicoscan.

Meer in deze categorie: « AOV Ziekenhuizen