Vakantiesluiting Honig en Honig

Honig en Honig is wegens vakantie gesloten vanaf vrijdag 9 augustus 2024 tot maandag 2 september 2024.
Wij zijn voor noodgevallen indirect bereikbaar via 072-5642669 of via info@honigenhonig.nl.
Wij wensen u een prettige vakantie!

Verzekeringen persoonlijke en uiterlijke verzorging

Verzekeringen persoonlijke en uiterlijke verzorging

Verzekeringen voor de sector persoonlijke en uiterlijke verzorging, zoals een kapper, pedicure of schoonheidsspecialist.

Verzekeringen chiropodist - Welke verzekering(en) heeft u nodig als chiropodist? Welke verzekeringen u nodig heeft, hangt bijvoorbeeld af van wat u doet, uw diensten en producten en hoe groot uw praktijk is. Maar het begint vooral bij u: welke risico’s bent u bereid te lopen? En kunt u eventuele kosten bij schade zelf opvangen? Met de verzekering voor een chiropodist bent u verzekerd voor risico’s die passen bij uw situatie. Kies zelf waarvoor u verzekerd wilt zijn en stel een verzekeringspakket samen uit de door chiropodists meest gekozen verzekeringen.

Bereken de premie voor de verzekeringen van een chiropodist

Verzekeringen manicure – De risico’s in de schoonheidssalon zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant die u aansprakelijk stelt. Met de Verzekeringen manicure verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de persoonlijke en uiterlijke verzorgingbranche. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken de premie voor de verzekeringen manicure

Verzekeringen nagelstyliste – De risico’s in uw salon zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een nagelstyliste verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de persoonlijke en uiterlijke verzorgingbranche. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken de premie voor de verzekeringen nagelstyliste

Verzekeringen pedicure - Welke verzekering(en) heeft u nodig als pedicure? Welke verzekeringen u nodig heeft, hangt bijvoorbeeld af van wat u doet, uw producten en hoe groot uw salon is. Maar het begint vooral bij u: welke risico’s bent u bereid te lopen? En kunt u eventuele kosten bij schade zelf opvangen? Met de verzekering voor een pedicure bent u verzekerd voor risico’s die passen bij uw situatie. Kies zelf waarvoor u verzekerd wilt zijn en stel een verzekeringspakket samen uit de door pedicures meest gekozen verzekeringen.

Bereken de premie voor de verzekeringen van een pedicure

Verzekeringen PMU styliste – De risico’s in de schoonheidssalon zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen PMU styliste verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de persoonlijke en uiterlijke verzorgingbranche. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken de premie voor de verzekeringen PMU styliste

Verzekeringen schoonheidsspecialiste – De risico’s in de schoonheidssalon zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant die u aansprakelijk stelt. Met de Verzekeringen schoonheidsspecialiste verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de persoonlijke en uiterlijke verzorgingbranche. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken de premie voor de verzekeringen schoonheidsspecialiste

Verzekeringen voor kappers – De risico’s in de kapsalon zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor kappers verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de kappersbranche. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken de premie voor de verzekeringen voor kappers

Verzekeringen voor schoonheidssalons – De risico’s in de schoonheidssalon zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor schoonheidssalons verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de persoonlijke en uiterlijke verzorgingbranche. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken de premie voor de verzekeringen voor uw schoonheidssalon

Verzekeringen wimperstyliste – De risico’s in de schoonheidssalon zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen wimperstyliste verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de persoonlijke en uiterlijke verzorgingbranche. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken de premie voor de verzekeringen wimperstyliste