Vakantiesluiting Honig en Honig

Honig en Honig is wegens vakantie gesloten vanaf vrijdag 9 augustus 2024 tot maandag 2 september 2024.
Wij zijn voor noodgevallen indirect bereikbaar via 072-5642669 of via info@honigenhonig.nl.
Wij wensen u een prettige vakantie!

Verzekeringen voor verenigingen en stichtingen

Verzekeringen voor verenigingen en stichtingen - Zoekt u een compleet verzekeringspakket voor uw vereniging of stichting? U kunt de verzekeringen voor nagenoeg alle verenigingen en stichtingen afsluiten in het MKB verzekeringspakket met extra premievoordeel en één polisblad. Honig en Honig is u daarbij graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

Offerte verzekeringen voor verenigingen en stichtingen aanvragen

Offerte verzekeringen voor uw vereniging of stichting aanvragen

Klik op de button, vul uw gegevens in en vraag een vrijblijvende offerte aan voor de verzekeringen voor verenigingen en stichtingen. Wilt u advies over bijvoorbeeld de dekking? Neem dan contact met ons op en bel 072-5642669 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Naast een uitgebreid verzekeringspakket, kunnen wij u ook van dienst zijn met een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, een evenementenverzekering en een brandverzekering voor niet-verzekerbare of speciale risico's!

Verzekeringen voor uw vereniging of stichting slim samenvoegen

Elke vereniging of stichting heeft zijn eigen specifieke behoefte ten aanzien van de bedrijfsverzekeringen. Wij adviseren u graag over de samenstelling van uw pakket bedrijfsverzekeringen. Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken voor een adviesgesprek.

vereniging of stichtingen kunnen de volgende polissen afsluiten in het pakket:

 • Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)
 • Bedrijfsgebouwverzekering
 • Bedrijfsschadeverzekering
 • Extra kostenverzekering
 • Glasverzekering
 • Goederen-en Inventarisverzekering
 • Kantoorelektronicaverzekering
 • Kostbaarhedenverzekering
 • Lichtreclameverzekering
 • Milieuschadeverzekering
 • Rechtsbijstandverzekering
 • Reconstructiekostenverzekering
 • Transportverzekering eigen vervoer

Garanties en waardebepaling

Afhankelijk van de verzekerde bedragen kunt u in aanmerking komen voor een gratis waardebepaling, waarmee u een garantie kunt krijgen tegen onderverzekering. De voorwaarden hiervoor verschillen per verzekeraar, vaak vereist de aanbieder een driejarig verzekeringscontract om in aanmerking te komen voor een gratis waardebepaling. Uiteraard bent u vrij om zelf een taxatie of waardebepaling te laten uitvoeren.

Combineer de verzekeringen en profiteer van de pakketkorting!

Alle verzekeringen binnen uw pakket van bedrijfsverzekeringen zijn eenvoudig aan te passen aan de situatie van de vereniging of vereniging of stichting en sluiten naadloos op elkaar aan. Dubbele dekkingen behoren tot het verleden. Verder profiteert u met deze gecombineerde bedrijfsverzekeringen altijd van een korting.

Voordelen verzekeringen vereniging of stichting

 • Eén polisblad en één set polisvoorwaarden
 • Geen termijntoeslag
 • Standaard contractsduur van 12 maanden
 • Bescherming tegen onderverzekering

Uitgekiende pakketverzekeringen

Iedere vereniging of stichting is uniek en heeft een verzekeringspakket op maat nodig. U kunt zelf uw premie berekenen en een vergelijking maken. U kunt online een offerte aanvragen of de pakketpolis direct afsluiten. Door het grote aantal losse verzekeringen en de verschillende dekkingen kan het lastig voor u zijn om verzekeringen goed op elkaar af te stemmen en dubbele dekkingen of hiaten te voorkomen. Daarom kiezen steeds meer klanten voor een pakketverzekering, ook in het MKB. Via onze rekenmodule MKB pakket kunt u de verzekeringspakketten vergelijken en afsluiten van diverse verzekeraars.

Maatwerk

Met de vergelijkingsmodule kunnen de meeste MKB-relaties direct een berekening maken en een pakketverzekering afsluiten of offerte aanvragen. Mocht uw berekening, offerte of aanvraag online niet lukken dan kunt altijd bij ons terecht voor een maatwerkofferte.

Meer informatie over de verzekeringen voor vereniging of stichtingen?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie, bel dan Honig en Honig 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook een contactverzoek versturen. Honig en Honig uit Alkmaar is u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.