Verzekeringen voor verhuurd zorgvastgoed

Verzekeringen voor verhuurd zorgvastgoed - Met de verzekeringen voor verhuurd zorgvastgoed is uw bedrijfspand of beleggingspand goed verzekerd. Ons pakket bestaat uit de volgende dekkingen: een aansprakelijkheidsverzekering voor de verhuur van onroerend goed, een gebouwenverzekering, een glasverzekering en een milieuschadeverzekering. De verzekeringen voor verhuurd zorgvastgoed zijn geschikt voor bedrijven met zorgvastgoedportefeuilles, een VvE of een particulier die pand(en) heeft voor de verhuur en gebruikt in de zorg.

Offerte verzekeringen voor verhuurd zorg onroerend goed aanvragen

Verzekeringen voor verhuurd zorgvastgoed, een compleet verzekeringspakket voor uw zorgvastgoed!

Brand, inbraak, storm of een aanrijding kan voor flinke schade zorgen aan gebouwen. Met de verzekeringen voor verhuurd zorgvastgoed is uw zorgvastgoed uitstekend verzekerd. U kunt de verzekeringen voor verhuurd zorgvastgoed afsluiten met een speciaal ontwikkeld verzekeringspakket voor zowel bedrijven met zorgvastgoedportefeuilles als een particulier die als investering een pand aankoopt. Wij bieden u een pakket speciaal voor de verzekering van verhuurd zorgvastgoed. Het pakket ziet er als volgt uit:

Dekking(en) verzekeringen voor verhuurd zorgvastgoed

De verzekeringen voor verhuurd zorgvastgoed kunt u samenstellen uit de volgende dekkingen:

Aansprakelijkheidsverzekering verhuurd zorgvastgoed

Aansprakelijkheidsverzekering verhuurd zorgvastgoed - Als eigenaar en/of exploitant van bedrijfspanden, gebouwen of woonhuizen, bent u aansprakelijkheid voor schade die zorgvastgoed aan zaken en personen (derden) toebrengt. Een Aansprakelijkheidsverzekering zorgvastgoed (AVB O/G) voorkomt dat u als eigenaar zelf de schade moet vergoeden aan derden die slachtoffer zijn geworden.

Gebouwenverzekering verhuurd zorgvastgoed

De gebouwenverzekering verhuurd zorgvastgoed verzekert materiële schade: een brand, inbraak, lekkage of storm kan uw bedrijfsgebouw ernstig beschadigen. Verzeker u hiertegen met de gebouwenverzekering verhuurd zorgvastgoed! Ontdek de voordelen van een zakelijke opstalverzekering en bereken uw premie. De gebouwenverzekering verhuurd zorgvastgoed wordt afgestemd op uw wensen en uw branche!

Glasverzekering verhuurd zorgvastgoed

De glasverzekering verhuurd zorgvastgoed vergoedt breuk van glazen deuren, ruiten en vitrine's door vrijwel alle oorzaken. De glasverzekering verhuurd zorgvastgoed kan aanvullend afgesloten worden als uitbreiding van een gebouwen- of opstalverzekering. Met de glasverzekering verhuurd zorgvastgoed hebben zorgvastgoed eigenaren een gebroken ruit weer snel hersteld.

Milieuschadeverzekering verhuurd zorgvastgoed

De milieuschadeverzekering verhuurd onroerend biedt dekking voor schade zoals bodem- of waterverontreiniging, bijvoorbeeld door een lekkende dieseltank, verontreinigd bluswater of asbest dat vrijkomt bij een brand of storm. Met de milieuschadeverzekering bent u beschermd tegen de financiële gevolgen van milieuschade. zoals bijvoorbeeld de saneringskosten.

Wat zijn de premies voor de verzekeringen voor verhuurd zorgvastgoed?

De verzekeringen voor verhuurd zorgvastgoed worden als maatwerkverzekeringen aangeboden. De premie is afhankelijk van de bouwaard, de dekking, de herbouwwaarde, de ligging en het gebruik of bestemming van het winkelpand of de winkelgebouwen. 

In een telefonisch of persoonlijk gesprek inventariseren wij samen met u alle benodigde gegevens. Op basis van deze informatie analyseren wij uw risico’s en vergelijken wij het aanbod van diverse verzekeraars. Alle informatie wordt gebundeld in een helder adviesrapport. Sluit u meerdere verzekeringen af in het verzekeringspakket zorgvastgoed? Dan staan uw verzekeringen op één polis met een aantrekkelijke pakketkorting. Wij bieden u een verzekeringspakket dat speciaal is voor de verzekering van verhuurd zorgvastgoed.

Voordelen verzekeringen voor verhuurd zorgvastgoed:

  • U kunt het pakket naar wens samenstellen uit een aansprakelijkheidsverzekering zorgvastgoed, een gebouwenverzekering, een glasverzekering en een milieuschadeverzekering met pakketkorting
  • Dekking mogelijk voor uw verhuurd bedrijfspand, beleggingspand, horecapand, kantoorpand, winkelpand en woningen
  • Goede condities, ruime voorwaarden en een speciaal zorgvastgoed-tarief
  • Dekking mogelijk voor zakelijke en particuliere eigenaren
  • De verzekeringen voor verhuurd zorgvastgoed zijn soms ook mogelijk voor leegstaande panden

Meer weten over de verzekeringen voor verhuurd zorgvastgoed?

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte van de verzekeringen voor verhuurd zorgvastgoed? Neem dan contact op met Honig en Honig, bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met objectief en onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel contract- en polisbeheer en HR services. Wilt u weten welke risico's uw bedrijf nog meer loopt? Dan kunnen wij u helpen met een Risicoscan.