Verzuimverzekering voor apotheken

Bent u apotheker en heeft werknemers in dienst? Goed nieuws! Dan bieden wij u een verzuimverzekering met aanvullende diensten, die speciaal voor apothekers is ontwikkeld. De verzuimverzekering is volledig afgestemd op de CAO en het werk in de apotheken. Deze brancheverzekering biedt een apotheker belangrijke voordelen!. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Dekking

Risico van loondoorbetaling bij ziekte

Als ondernemer hoopt u natuurlijk dat u zich niet of nauwelijks hoeft bezig te houden met ziekte of arbeidsongeschiktheid van uw medewerkers. Maar wanneer er toch sprake is van verzuim, kan een slagvaardige aanpak u veel tijd en geld besparen. Er is een compleet verzuimpakket ontwikkeld, speciaal voor apothekers. Dit biedt u, naast een aantrekkelijk tarief, belangrijke voordelen. Hieronder leest u er meer over.

Waarom een speciale verzuimverzekering voor apothekers?

Apotheken vallen onder de CAO van KNMP, de beroeps- en brancheorganisatie voor apothekers. In de CAO staat hoeveel procent van het bruto maandsalaris van een werknemer door de werkgever moet worden doorbetaald bij ziekte:

 1. De eerste 12 maanden: 100%
 2. De 13e tot en met de 15e maand: 95%
 3. De 16e tot en met de 18e maand: 90%
 4. De 19e tot en met de 24e maand: 70%
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Honig en Honig geeft u als apotheker graag advies over verzuimkosten en –maatregelen en over de manier waarop u verzuim zo goed mogelijk kunt voorkomen en beperken. Financieel is het risico van verzuim voor sommige bedrijven zelf te budgetteren, maar als dat niet het geval is dan is er de oplossing van een verzekering. Wij hebben voor u de beste oplossing: een verzekering die u helpt met het treffen van de juiste maatregelen op het gebied van verzuimpreventie en re-integratie.

Premie

Een complete verzuimoplossing tegen een aantrekkelijk tarief

Uw premie wordt vastgesteld op basis van het verzuimverleden aan de hand van cijfers van de arbodienst. Het gemiddelde verzuim wordt berekend aan de hand van de arbo-rapportages van de laatste drie jaar.

Wenst u een offerte of wilt u meer informatie?

Wilt u weten welke voordelen de verzuimverzekering voor apotheken heeft? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Honig en Honig. Wij kunnen u van dienst zijn met onafhankelijk advies, een marktvergelijking, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte aanvragen

Voordelen van de Apotheken Verzuimoplossing

De verzuimverzekering voor apotheken is aangepast op de situatie in uw branche en biedt u o.a. de volgende voordelen:

 • Verzekering die voldoet aan de CAO-verplichtingen van de KNMP
 • Toegang tot extra diensten, zoals bijvoorbeeld een training ‘omgaan met agressie’, zodat werknemers leren omgaan met situaties waarin zij worden lastig gevallen en tips bij prikaccidenten
 • Speciaal apothekentarief en pakketkorting
 • Professionele helpdesk met kennis van de apothekersbranche
 • Online portaal voor ziek- en herstelmeldingen zodat in één keer alle partijen geïnformeerd zijn: de arbodienst, de verzekeraar en het UWV.
 • Re-integratie budget per zieke medewerker (belangrijk voor verzuim, WGA-Hiaat en WGA-ERD verzekering)
 • Speciale website met informatie voor de werkgevers

Met deze totaaloplossing voldoet u aan al uw wettelijke verplichtingen, zonder onnodige administratieve rompslomp. U kunt zich volledig blijven concentreren op uw bedrijf. Bovendien bent u verzekerd van de maximale inzetbaarheid van uw medewerkers.

Meer weten over de verzuimverzekering voor apotheken?

Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en perfect polisbeheer.