Vakantiesluiting Honig en Honig

Honig en Honig is wegens vakantie gesloten vanaf vrijdag 9 augustus 2024 tot maandag 2 september 2024.
Wij zijn voor noodgevallen indirect bereikbaar via 072-5642669 of via info@honigenhonig.nl.
Wij wensen u een prettige vakantie!

Bedrijfsmiddelen & Gebouwen

Bedrijfsmiddelen & Gebouwen

Bedrijfsmiddelen & Gebouwen - Schade aan uw bedrijfsmiddelen of gebouw(en) kan grote financiële gevolgen hebben voor uw bedrijf en het voortbestaan ervan. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld de milieuschade na een grote brand. Het is belangrijk dat u weet welke risico’s u en uw onderneming lopen. Voor de financiele risico’s na een schade, die u niet wilt of niet kunt dragen, bieden onderstaande verzekeringen een uitstekende oplossing voor de risico's van uw bedrijfsmiddelen en uw gebouw(en).

Bedrijfsschadeverzekering - Met de bedrijfsschadeverzekering verzekert u de continuïteit van uw onderneming als uw bedrijf door een gedekte schade stil komt te leggen. Met de bedrijfsschadeverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over de vaste lasten, zoals de huur en de salarissen.

Offerte bedrijfsschadeverzekering aanvragen

Brandverzekering voor speciale risico's - Met de Brandverzekering voor speciale risico's verzekert u bijzondere gebouwen en objecten die doorgaans lastig zijn te verzekeren. Of het nu om een patatkraam, strandpaviljoen of verenigingsgebouw gaat. Met de Brandverzekering voor speciale risico's bent u goed verzekerd tegen schade. Honig en Honig geeft u graag advies over de samenstelling van de speciale brandverzekeringen.

Bereken de premie voor uw Brandverzekering voor speciale risico's

Brandverzekeringen voor bedrijven - Uw bedrijfspand, machines en voorraad zijn van groot belang voor uw bedrijf. U moet er niet aan denken dat deze door brand of een flinke storm beschadigd raken en u niet meer verder kunt met ondernemen. Met de Brandverzekeringen voor bedrijven verzekert u zich tegen deze risico’s. Ook bedrijfsschade, computers, glas, geld, gekoelde producten zijn mee te verzekeren. U kiest zelf wat u verzekert zodat de brandverzekeringen precies passen bij uw bedrijf. Speciaal voor horecabedrijven is er ook een dekking voor terrasmeubilair mogelijk! Door uw Brandverzekeringen voor bedrijven te combineren in een MKB-verzekeringspakket kan uw korting oplopen tot 10% over al uw bedrijfsverzekeringen!

Offerte brandverzekeringen voor bedrijven aanvragen

Combinatiepolis, de verzekering voor speciale risico's - Met de Combinatiepolis verzekert u bijzondere gebouwen en objecten die doorgaans lastig zijn te verzekeren. Of het nu om een patatkraam, strandpaviljoen of verenigingsgebouw gaat; met de Combinatiepolis bent u goed verzekerd tegen schade. Honig en Honig geeft u graag advies over de samenstelling van de speciale verzekeringen.

Bereken de premie voor uw Combinatiepolis, de verzekering voor speciale risico's

Computer- en elektronicaverzekering - Met de computer- en elektronicaverzekering bent u verzekerd voor de schade aan of diefstal van bedrijfsmatig gebruikte computers en elektronische apparatuur. De computer- en elektronicaverzekering dekt computer- en elektronicaverzekering schade aan computers, randapparatuur en kantoorelektronica zoals de telefooninstallatie. Ook dekt deze verzekering standaard schade aan veel voorkomende bedrijfselektronica (afhankelijk van uw branche).

Bereken de premie voor de verzekeringen manicure

Heeft u bedrijfsmatig pluimvee, varkens, rundvee, schapen of geiten? De dierenverzekering vergoedt schade door bijvoorbeeld brand, storm, hagel en vandalisme. Ook vergoeden verzekeraars vervoer en verblijf bij schade. Zo kunt u na schade snel weer aan de slag.

Offerte dierenverzekering aanvragen

De exploitatiekostenverzekering is bestemd voor (zorg)instellingen die afhankelijk zijn van een (zorg)locatie. Met de exploitatiekostenverzekering bent u verzekerd tegen een verhoging van de exploitatiekosten en/of een vermindering van inkomsten. Dit zijn kosten voor het uitbesteden van werkzaamheden, extra zorg en het overbrengen van bewoners naar andere (zorg)locaties.

Offerte aanvragen

De extra kostenverzekering biedt dekking voor extra kosten na inbraak, waterschade of een brand. Denk bijvoorbeeld aan de huur van vervangende apparatuur, een vervangende locatie, communicatie naar klanten en andere noodmaatregelen die nodig zijn om uw bedrijf weer operationeel te krijgen. Als een bedrijfsschadeverzekering minder van toepassing is, kan een extra kostenverzekering uitkomst bieden.

Offerte bedrijfsverzekeringen aanvragen

Gebouwenverzekering - De gebouwenverzekering verzekert materiële schade: een brand, inbraak, lekkage of storm kan uw bedrijfsgebouw ernstig beschadigen. Verzeker u hiertegen de gebouwenverzekering! Ontdek de voordelen van een zakelijke opstalverzekering en bereken uw premie. De gebouwenverzekering voor u bedrijfspand wordt afgestemd op uw wensen en uw branche!Offerte gebouwenverzekering aanvragen

Verliest u of uw medewerker contant geld? Of vindt er een overval of diefstal plaats? De geldverzekering dekt deze schade. Verzekerd is het geld van uw bedrijf in uw bedrijfspand. Maar ook bij u thuis of in de (nacht)kluis van uw bank. De geldverzekering biedt ook dekking voor het vervoeren van dat geld tussen deze locaties. Neemt u of een medewerker ongemerkt vals geld aan? Dit is verzekerd met de geldverzekering. U bent ook verzekerd voor verlies en diefstal van geldswaardig papier, zoals postzegels en cadeaubonnen.

Offerte geldverzekering aanvragen

Glasverzekering voor bedrijven - De glasverzekering voor bedrijven vergoedt breuk van glazen deuren, ruiten en vitrine's door vrijwel alle oorzaken. De glasverzekering voor bedrijven kan aanvullend afgesloten worden als uitbreiding van een gebouwen- of opstalverzekering. Met de glasverzekering voor bedrijven hebben zzp’ers en mkb’ers een gebroken ruit weer snel hersteld.

Offerte glasverzekering voor bedrijven aanvragen

Verbetert u het gebouw dat u huurt? Bijvoorbeeld met een nieuwe keuken, toilet, vloer of tegels? Dat wordt huurdersbelang genoemd. Krijgt u schade aan deze spullen? De huurdersbelangverzekering verzekert uw verbeteringen aan een pand dat u huurt tegen schade. Ook aanpassingen die voor uw huurtermijn werden gedaan kunnen verzekerd worden. De huurdersbelangverzekering is meestal een aanvullende dekking op een inventaris- en goederenverzekering.

Offerte aanvragen

De inventaris- en goederenverzekering verzekerd u tegen schade aan uw inventaris en goederen. Inventaris is alles wat u gebruikt om uw bedrijf of beroep uit te oefenen en goederen zijn de grond- en hulpstoffen die u gebruikt om uw producten te maken. De inventaris- en goederenverzekering biedt een uitgebreide dekking bij schade.

Offerte Inventaris- en goederenverzekering aanvragen

Met de inventarisverzekering verzekert u de inventaris van uw bedrijf. De inventarisverzekering biedt een uitgebreide dekking bij schade. Bereken uw premie online of vraag een maatwerk offerte aan!. De inventarisverzekering kent een snelle schade-afhandeling en een ruime dekking.

Offerte Inventarisverzekering aanvragen

Kantoorelektronica verzekering - Met de Kantoorelektronica verzekering bent u verzekerd voor de schade aan of diefstal van bedrijfsmatig gebruikte computers en elektronische apparatuur. De Kantoorelektronica verzekering dekt schade aan computers, randapparatuur en kantoorelektronica zoals de telefooninstallatie. Ook dekt de Kantoorelektronica verzekering standaard schade aan veel voorkomende bedrijfselektronica (afhankelijk van uw branche).

Computerverzekering direct verzekeren

De lichtreclameverzekering zorgt voor een specifieke dekking voor uw reclame-uitingen en lichtreclame-installaties. Vaak worden de aanpassingen aan de gevel of uw bedrijfspand vergeten. De lichtreclameverzekering kan worden afgesloten als aanvulling op een inventaris- en goederenverzekering of een opstalverzekering.

Offerte lichtreclameverzekering aanvragen

De machinebreukverzekering is er voor alle soorten machines en installaties. Bijvoorbeeld grafische machines, metaal- en houtbewerkingsmachines, installaties in de milieusector, technische installaties in gebouwen (liften en luchtbehandelingsinstallaties), koel- en vriesinstallaties en installaties in de voedingsmiddelen- en energiesector (windturbines en zonnepanelen). met een machinebreukverzekering zijn uw machines, installaties of apparatuur goed verzekerd.

Offerte machinebreukverzekering aanvragen

De machineschadeverzekering is er voor alle soorten machines en installaties. Bijvoorbeeld grafische machines, metaal- en houtbewerkingsmachines, installaties in de milieusector, technische installaties in gebouwen (liften en luchtbehandelingsinstallaties), koel- en vriesinstallaties en installaties in de voedingsmiddelen- en energiesector (windturbines en zonnepanelen).

Offerte machineschadeverzekering aanvragen

U kunt milieuschade verzekeren als u dekking wilt voor schade zoals bodem- of waterverontreiniging, bijvoorbeeld door een lekkende dieseltank, verontreinigd bluswater of asbest dat vrijkomt bij een brand of storm. Door milieuschade te verzekeren bent u beschermd tegen de financiële gevolgen van milieuschade. zoals bijvoorbeeld de saneringskosten.Door een milieuschadeverzekering.

Offerte milieuschade verzekeren

De milieuschade verzekering biedt dekking voor schade zoals bodem- of waterverontreiniging, bijvoorbeeld door een lekkende dieseltank, verontreinigd bluswater of asbest dat vrijkomt bij een brand of storm. Met de milieuschade verzekering bent u beschermd tegen de financiële gevolgen van milieuschade. zoals bijvoorbeeld de saneringskosten.

Offerte milieuschade verzekering aanvragen

De milieuschadeverzekering biedt dekking voor schade zoals bodem- of waterverontreiniging, bijvoorbeeld door een lekkende dieseltank, verontreinigd bluswater of asbest dat vrijkomt bij een brand of storm. Met de milieuschadeverzekering bent u beschermd tegen de financiële gevolgen van milieuschade. zoals bijvoorbeeld de saneringskosten.

Offerte milieuschadeverzekering aanvragen

Met een MKB pakket verzekering sluit u al uw zakelijke verzekeringen af met extra premievoordeel. Al uw bedrijfsverzekeringen staan overzichtelijk op één polisblad en de premies worden in één totaalbedrag geïncasseerd.

Offerte MKB pakket verzekering aanvragen

MKB verzekeringen - Bereken en vergelijk online de verzekeringen voor het MKB! U kunt direct uw MKB verzekeringen afsluiten met extra premievoordeel! Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte MKB verzekeringen aanvragen

Opstalverzekering zakelijk - De zakelijke opstalverzekering verzekert materiële schade: een brand, inbraak, lekkage of storm kan uw bedrijfsgebouw ernstig beschadigen. Verzeker u hiertegen de opstalverzekering zakelijk! Ontdek de voordelen van een zakelijke opstalverzekering en bereken uw premie. De zakelijke opstalverzekering voor u bedrijfspand wordt afgestemd op uw wensen en uw branche!

Offerte opstalverzekering zakelijk aanvragen

In een pakket bedrijfsverzekeringen sluit u al uw bedrijfsverzekeringen af in 1 verzekeringspakket met extra premievoordeel. Al uw bedrijfsverzekeringen staan overzichtelijk op één pakketpolisblad en de premies worden in één totaalbedrag geïncasseerd.

Offerte pakket bedrijfsverzekeringen aanvragen

Reconstructiekostenverzekering - Heeft u brand- of waterschade? Dan is de kans groot dat uw bedrijfsadministratie geheel of gedeeltelijk verloren gaat. De reconstructiekostenverzekering dekt de kosten die u maakt om uw administratie weer te herstellen. De reconstructiekostenverzekering is vooral zinvol voor bedrijven met veel administratieve werkzaamheden. U kunt de reconstructieverzekering los afsluiten of als onderdeel van de bedrijfsschadeverzekering. Heeft u ook andere kosten om uw bedrijf weer op te starten na schade, zoals tijdelijke huur van een bedrijfsgebouw of apparatuur? Dat verzekert u met de reconstructiekostenverzekering .

Offerte Reconstructiekostenverzekering aanvragen

U heeft natuurlijk een verzekering voor uw gebouwen en bedrijfsinventaris. Maar is het verzekerde bedrag van uw verzekering voor uw gebouwen en bedrijfsinventaris voldoende? Weet u zeker dat uw eigendommen niet oververzekerd of onderverzekerd zijn? Met een vaste taxatie van uw gebouw(en) en inventaris voorkomt u discussie bij een eventuele schade.

Verzekering bedrijfsgebouw - De verzekering van uw bedrijfsgebouw is van groot belang. Uw bedrijfsgebouw is verzekerd tegen schade door inbraak, waterschade, storm en brand. Vraag online de verzekering voor u bedrijfsgebouw aan, dat is afgestemd op uw wensen en uw branche!

Bedrijfsgebouw direct verzekeren

Verzekering bedrijfspand - Een goede verzekering voor uw bedrijfspand is van groot belang. Honig en Honig biedt een compleet verzekeringspakket, zodat uw bedrijfspand verzekerd kan worden tegen schade door inbraak, waterschade, storm en brand. Vraag online de verzekering voor u bedrijfspand aan dat is afgestemd op uw wensen en uw branche!

Offerte verzekering bedrijfspand aanvragen

De ontwikkelingen rondom lithium-ion energieopslagsystemen (EOS) gaan op dit moment heel snel. Maar een uniforme keuring, zoals voor zonnepanelen, ontbreekt vooralsnog. Dat betekent pionieren voor verzekeraars. Hieronder vindt u tips en de veel gestelde vragen over de verzekering van energieopslagsystemen (EOS).

Uw bedrijf is uitstekend verzekerd met de verzekeringen MKB. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor al uw MKB verzekeringen. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte MKB verzekeringen aanvragen

Verzekeringen voor bedrijven - Met de verzekeringen voor bedrijven (MKB en ZZP) sluit u al uw zakelijke verzekeringen af in 1 verzekeringspakket met een aantrekkelijke pakketkorting tot 10%. Zeer uitgebreide dekkingen, nooit dubbel verzekerd, alle verzekeringen voor uw bedrijf zijn op elkaar afgestemd en staan overzichtelijk op één polisblad. Onafhankelijk advies en maatwerk uw verzekeringen voor bedrijven.

Offerte pakket bedrijfsverzekeringen aanvragen

Zakelijke brandverzekeringen - Uw bedrijfspand, machines en voorraad zijn van groot belang voor uw bedrijf. U moet er niet aan denken dat deze door brand of een flinke storm beschadigd raken en u niet meer verder kunt met ondernemen. Met de Zakelijke Brandverzekeringen verzekert u zich tegen deze risico’s. Ook bedrijfsschade, computers, glas, geld, gekoelde producten zijn mee te verzekeren. U kiest zelf wat u verzekert zodat de brandverzekeringen precies passen bij uw bedrijf. Speciaal voor horecabedrijven is er ook een dekking voor terrasmeubilair mogelijk! Door uw zakelijke brandverzekeringen te combineren in een MKB-verzekeringspakket kan uw korting oplopen tot 10% over al uw bedrijfsverzekeringen!

Offerte zakelijke brandverzekeringen aanvragen