Offerte bedrijfsverzekeringen

Uw bedrijfsverzekeringen in 1 verzekeringspakket met pakketkorting? Vraag een vrijblijvende (maatwerk-) offerte aan!

Bedrijfswagenpakket

Heeft u 6 of meer personen- of bestelauto’s? En bent u op zoek naar een aantrekkelijke verzekeringsoplossing? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan voor het bedrijfswagenpakket. Het bedrijfswagenpakket biedt u een gunstige premie, uitstekende voorwaarden en complete aanvullende verzekeringen voor uw bestelauto’s of zakelijke personenauto’s

Het bedrijfswagenpakket speciaal voor het MKB

Met het bedrijfswagenpakket verzekert u eenvoudig en snel uw wagenpark. Het gaat daarbij om een wagenpark van 6 tot en met 19 bestelauto’s en/of zakelijke personenauto’s. Bestaat het wagenpark uit minder dan 5 voertuigen? Dan kunt u deze via ook via Honig en Honig verzekeren met een polis per auto in een verzekeringspakket. Bestaat het wagenpark uit 20 of meer voertuigen? Dan is het mogelijk uw voertuigen te verzekeren met een wagenparkverzekering.

Optimalisatie schadevrije jaren

De optie schadevrije jaren optimalisatie is uniek en biedt u de meest gunstige premie. Met de schadevrije jaren optimalisatie worden de schadevrije jaren het meest efficiënt gebruikt voor voertuigen met de hoogste premie.

Ook voor uw elektrische bestelbus

Bij een elektrische bestelbus bieden we naast de basis- en aanvullende verzekeringen de volgende extra’s:

  • Speciale pechhulp voor volledig elektrische bestelauto's. Als de accu onverwacht leeg raakt tijdens een autorit, krijgt u pechhulp. Een hulpverlener brengt u en de bestelwagen naar uw eindbestemming of de dichtstbijzijnde laadpaal.
  • Schade aan uw eigen oplaadpunt, zolang dit niet op een andere verzekering gedekt is.
  • Schadeherstel door gespecialiseerde automonteurs.

Andere voertuigen

Heeft u ook andere voertuigen, bijvoorbeeld een heftruck of vrachtwagen? Dan kunt u die andere voertuigen met een verzekering per voertuig in een verzekeringspakket via ons verzekeren.

Welke voorwaarden gelden voor de verzekerde voertuigen in het Bedrijfswagenpakket?

Voor de voertuigen verzekerd binnen het bedrijfswagenpakket gelden de polisvoorwaarden van de zakelijke personenautoverzekering en de bestelautoverzekering.

Basisdekkingen per auto

U kunt per verzekerde auto (bestelauto of zakelijke personenauto) aangeven welke basisdekking u wilt. U kunt kiezen voor:

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
  • WA + Beperkt Casco
  • WA + Volledig Casco

Aanvullende dekkingen uitkiezen (optioneel)

U heeft ook de mogelijkheid om de autoverzekeringen uit te breiden met aanvullende dekkingen. U kunt kiezen voor de volgende aanvullende verzekeringen:

Schade Verzekering Inzittenden (SVI)

Bij de Schade Verzekering Inzittenden (SVI) betalen verzekeraars de werkelijke kosten van de persoonlijke schade die u of uw passagiers oplopen bij een verkeersongeval. Het gaat dan om: kosten door blijvende invaliditeit, arbeidsongeschiktheid of overlijden, verlies van inkomsten, smartengeld en schade aan persoonlijke bezittingen. Het maakt niet uit wie schuld heeft. Het maximale bedrag dat verzekeraars betalen is € 1.000.000,00 per gebeurtenis.

Ongevallen Verzekering Inzittenden (OVI)

Als u de Ongevallen Verzekering Inzittenden (OVI) heeft afgesloten, betalen verzekeraars een door u gekozen bedrag als u en/of uw passagiers door een ongeval overlijden of blijvend invalide raken. Dit bedrag gaat naar u, de passagiers of de nabestaanden. De bedragen bij overlijden en bij invaliditeit ziet u hier in beeld. Wilt u dat de verzekeringsmaatschappij de werkelijk geleden schade betaalt? Dan kunt u kiezen voor de Schadeverzekering voor Inzittenden.

Rechtsbijstandverzekering

Als u de Rechtsbijstandverzekering heeft afgesloten, krijgt u hulp en vergoeding van rechtskosten bij schade. Bij Beperkte Autorechtsbijstand krijgt u hulp om de schade betaald te krijgen die een ander heeft veroorzaakt en hulp bij conflicten over een contract. Bij Volledige Autorechtsbijstand krijgt u hulp om de schade betaald te krijgen die een ander heeft veroorzaakt, hulp bij strafzaken en hulp bij conflicten over een contract. Daarnaast krijgt u hulp om bijvoorbeeld uw kentekenbewijs of auto terug te krijgen. Heeft u al een rechtsbijstandsverzekering? Controleer dan of 'verkeer' ook meeverzekerd is.

Ladingdekking (alleen in combinatie met een bestelautoverzekering)

Met de ladingdekking kunt u schade aan of diefstal en verlies van uw lading tot maximaal € 5.000,00 of € 10.000,00 meeverzekeren.

Pechhulpverzekering

U krijgt met de Pechhulpverzekering direct deskundige hulp bij autopech. U kunt kiezen voor pechhulp in Nederland of in heel Europa. En u kunt uw aanhanger wel of niet meeverzekeren. Bij pech repareren verzekeraars uw auto meteen als dat kan. En anders slepen zij uw auto naar een garage. Kan de garage uw auto niet op de dag van de melding repareren? Of in Europa niet binnen 48 uur? Dan krijgt u vervangend vervoer.

Snel en eenvoudig een offerte aanvragen

Via de website van Honig en Honig kunt u snel en eenvoudig een offerte voor uw wagenpark aanvragen. U voert de kentekens, de gewenste dekking en de schadevrije jaren in en u vraagt makkelijk een vrijblijvende offerte aan. Met een kentekenkoppeling berekenen wij de premie op de correcte cataloguswaarde. Bij de bestelauto’s rekenen wij met de cataloguswaarde exclusief Btw en exclusief bpm.

Meer weten over het bedrijfswagenpakket?

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte van het bedrijfswagenpakket? Neem dan contact op met Honig en Honig te Alkmaar en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Meer in deze categorie: « BE trekker oplegger verzekering