Laptop en camera vaak maar deels verzekerd via reisverzekering

We nemen steeds meer elektronica mee als we op vakantie gaan. Digitale fotocamera's en camcorders, navigatie-apparatuur, smart phones en laptops behoren steeds vaker tot de standaard reisuitrusting. Maar wist u dat de meeste reisverzekeringen deze dure apparaten bij diefstal, verlies of beschadiging maar voor een -klein- deel vergoeden?


Wie op reis gaat en dergelijke elektonica meeneemt, doet er daarom verstandig aan om een kostbaarhedenverzekering af te sluiten. Deze biedt een dekking voor voorwerpen zoals foto- en video-apparatuur, computers en dure telefoons. Maar ook uw lijfsieraden en de muziekinstrumenten die u eventueel meeneemt, zijn verzekerd.

Ook in Nederland verzekerd

Het voordeel van een kostbaarhedenverzekering is dat de meesten een Europadekking hebben, waardoor uw waardevolle bezittingen ook zijn verzekerd als er thuis of onderweg in Nederland iets gebeurd. U kunt er dus ook een beroep op doen als u buiten uw vakantie om een ongelukje heeft of slachtoffer wordt van diefstal.

Wilt u meer weten over de kostbaarhedenverzekering of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op of maak gebruik van ons online offerteformulier via de onderstaande button.

Offerte sieradenverzekering