woensdag 12 mei 2021 14:56

Nieuw pensioenstelsel een jaar uitgesteld

Het nieuwe pensioenstelsel wordt met een jaar uitgesteld. Een beslissing die wij al een tijdje aan zagen komen. Afgelopen week kwam de bevestiging van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW). Dit betekent dat SZW nu voor ogen heeft om de Wet Toekomst Pensioenen in te laten gaan per 1 januari 2023.

Verder uitwerken van het nieuwe pensioenstelsel

Het uitstellen komt met name doordat er op een aantal onderdelen van het nieuwe pensioenstelsel nog een verdere uitwerking nodig is. De komende tijd werkt SZW samen met betrokken partners het nieuwe pensioenstelsel daarom verder uit. Vervolgens passen de pensioenuitvoerders de pensioenregelingen op basis van deze uitwerking aan. En wij dus ook in overleg en samenwerking met u en onze pensioenadviseur, zodat uw pensioenregeling voldoet aan de Wet Toekomst Pensioenen.

We informeren u tijdig

De komende periode houden we de ontwikkelingen op het gebied van de Wet Toekomst Pensioenen voor u in de gaten. Updates en belangrijke informatie vindt u op onze website.

Het nieuwe pensioenstelsel

We helpen u graag

Heeft u vragen? Onze pensioenadviseur helpt u graag. Of neem contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 072-5642669.

Laatst aangepast op woensdag 12 mei 2021 15:38