Offerte recreatiewoningverzekering

Offerte recreatiewoningverzekering - Met de recreatiewoningverzekering heeft u één verzekering voor de meest gangbare risico's van een recreatiewoning, zoals schade aan de opstal of inboedel en aansprakelijkheid. De recreatiewoningverzekering kunt u afsluiten voor een: recreatiehuis, stacaravan, chalet, tuinhuis en strandhuis.

Offerte recreatiewoningverzekering aanvragen

Uw particuliere verzekeringen in 1 verzekeringspakket!

Voordelen offerte recreatiewoningverzekering

  • Vrijblijvende offerte 
  • Maatwerk mogelijk
  • Advies van onafhankelijk adviseurs
  • Scherpe premies en uitstekende polisvoorwaarden

Uw recreatiewoning is u waarschijnlijk veel waard en deze wilt u graag beschermen tegen alle mogelijke risico's. Dat is precies wat de recreatiewoningverzekering biedt voor uw tweede woning, ook als u deze wel eens verhuurt.

  • Uw vakantiewoning uitstekend verzekerd: hoe goed u uw tweede huis verzekert, is geheel aan u. Wij bieden u de keuze uit twee basisdekkingen: Basis of Allrisk. Bovendien kunt u uw inboedel aan aansprakelijkheid ook meeverzekeren.
  • Ook voor recreatiehuizen in verhuur: verhuurt u uw tweede huis wel eens aan vrienden of familie als u er zelf niet bent? Dan kunt u dit meeverzekeren.
  • U kunt uw tweede huis in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk (m.u.v. Corsica), Ierland, Italië, Luxemburg, Monaco, Oostenrijk, Portugal, Spanje of het Verenigd Koningrijk bij ons verzekeren.
  • Inboedel tweede huis meeverzekeren: het is ook mogelijk om de inboedel van uw tweede huis bij ons te verzekeren tegen diefstal en/of schade. Hiermee is niet alleen uw inventaris in uw tweede huis verzekerd, maar ook uw kleding en kleine huisdieren in het tweede huis.

Meer weten over de recreatiewoningverzekering?

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wenst u een vrijblijvende offerte van de recreatiewoningverzekering? Neem dan contact op met Honig en Honig en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankeljk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.