Offerte bedrijfsverzekeringen

Uw bedrijfsverzekeringen in 1 verzekeringspakket met pakketkorting? Vraag een vrijblijvende (maatwerk-) offerte aan!

Opzichtdekking en de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)

Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) dekt personen- en zaakschade die is toegebracht aan derden en er moet sprake zijn van aansprakelijkheid. Bij de opzichtdekking gaat het om schade die wordt toegebracht aan zaken van derden die worden bewerkt of gebruikt. Als er schade ontstaat aan zaken onder opzicht, dan biedt de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)en van diverse verzekeraars een beperkte of zelfs geen dekking! Hier bieden wij u een uitstekende oplossing voor!

Bereken uw premie

Opzicht in de bouw branche

Werkt u in de bouwbranche? En wilt u schade die u per ongeluk maakt aan spullen die u bewerkt of behandelt meeverzekeren? U kiest zelf of u deze opzichtdekking bij uw aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) wilt.

Wat is opzichtdekking?

Daarbij gaat het om schade aan spullen van anderen. Opzichtschade is schade die u toebrengt aan spullen van anderen die u voor bewerking of bewaring in uw bedrijf heeft. Bijvoorbeeld spullen van klanten, maar ook gereedschappen of materialen die u huurt of in bruikleen heeft. Schade aan deze spullen is soms standaard verzekerd en soms optioneel mee te verzekeren, afhankelijk van uw bedrijfsactiviteiten.

Wel of geen CAR-verzekering afsluiten?

Wanneer u wel of geen aanvullende CAR-verzekering moet afsluiten, is van diverse factoren afhankelijk. Belangrijk is of u het project of het werk als hoofd- of als onderaannemer heeft aangenomen en wat uw specifieke werkzaamheden zijn.

Bent u onderaannemer dan is het verstandig om na te gaan of u valt onder de CAR-verzekering van de hoofdaannemer. Zo mag een onderaannemer in veel gevallen de schade niet claimen op de polis van de hoofdaannemer en wordt er ook nog eens het risico gelopen dat de schade op de onderaannemer verhaald wordt. Daarnaast kan een hoog eigen risico op de CAR-verzekering van toepassing zijn. Een bestek van de opdrachtgever kan soms duidelijkheid geven.

Opzichtdekking onderaannemer voldoende?

Is het noodzakelijk of wenselijk voor een onderaannemer om een CAR-verzekering af te sluiten? Als u een complete aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) met opzichtdekking heeft afgesloten dan volstaat dit vaak ook.

Oplossingen voor ondernemers in de bouw

Wij bieden een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB), waarmee opzicht wel is verzekerd! Ook voor bedrijven en ondernemers in de bouw! Bij een schade moet er uiteraard sprake zijn van aansprakelijkheid.

Bereken uw premie!

Meer weten over de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) en de opzichtdekking?

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte van de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) inclusief de opzichtdekking? Neem dan contact op met Honig en Honig te Alkmaar en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Meer in deze categorie: « Verzekeringen voor de bouw