Pakketverzekering ZZP

De Pakketverzekering ZZP beschermt u en uw bedrijf tegen de belangrijkste risico’s in uw branche. Zo kunt u gewoon doorgaan wanneer er iets misgaat. Honig en Honig is u daarbij graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Pakketverzekering ZZP direct aanvragen

Pakketverzekering speciaal en ZZP'ers

De Pakketverzekering ZZP is speciaal gemaakt ZZP’ers, die waarde hechten aan keuzevrijheid. De Pakketverzekering ZZP zijn er voor ondernemers met maximaal 50 medewerkers (inclusief eigenaar/ grootaandeelhouder) en een jaaromzet tot € 10 miljoen. Is uw bedrijfssituatie anders? Vraag onze verzekeringsadviseur naar een maatwerkoplossing die bij u past.

Wat is verzekerd met de Pakketverzekering ZZP?

De Pakketverzekering ZZP is speciaal voor ondernemers samengesteld. Hieronder vindt u een overzicht van de verzekeringen in het pakket.

De meest afgesloten ZZP verzekeringen op een rij:

Op basis van onze ervaringen met verzekeringen voor advies en dienstverlening is een voorselectie gemaakt van veelvoorkomende verzekeringen. Daarmee verzekert u uw bedrijf in één keer tegen de meest voorkomende risico’s in uw branche. Hoeveel en welke verzekeringen u opneemt in uw verzekeringspakket kiest u helemaal zelf.

 • Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven (basis)

  De Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven (AVB) biedt dekking voor:
  • Schade aan personen (letsel of overlijden), schade aan spullen of onroerende zaken van anderen, productaansprakelijkheid en werkgeversaansprakelijkheid.
  • Verzekerd zijn uw bedrijf, uzelf en uw werknemers, onder wie uitzendkrachten, stagiairs, vennoten, firmanten, bestuurders en commissarissen. Ook meewerkende familieleden en huisgenoten zijn verzekerd.
  • U kunt de aansprakelijkheidsverzekering uitbreiden met de dekking Werknemerschade: voor letsel en materiële schade van uw werknemers als gevolg van een ongeval tijdens het werk, als u juist niet aansprakelijk bent.
  • Opzichtdekking: Dekt de schade die u per ongeluk veroorzaakt aan spullen die u huurt of in bruikleen heeft. Of als u schade veroorzaakt aan spullen van anderen die u bewerkt of behandelt. 
  •  Voorrisico: Dekt schade veroorzaakt vóór de ingangsdatum en die u meldt na de ingangsdatum van de verzekering. De schade mag niet bij u bekend zijn op het moment dat u de verzekering afsluit. In uw polis staat of het voorrisico is meeverzekerd. Deze dekking is afhankelijk van uw beroep of soort bedrijf
 • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

  Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering beschermt uw onderneming tegen de financiële gevolgen van schadeclaims. Als u of een medewerker een beroepsfout maakt waardoor anderen financiële schade lijden. Bijvoorbeeld als u of een medewerker een verkeerd advies geeft en uw klant hierdoor vermogen verliest. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering geldt voor bedrijven die werk uitvoeren op juridisch of administratief gebied.

 • Computer-/ Elektronicaverzekering (optie)

  De computer-/ elektronicaverzekering biedt dekking voor schade aan uw computers en elektronica. Naast computers en randapparatuur kan het gaan om de telefooninstallatie, weeg- en kassasystemen en kopieerapparatuur.

 • Inventaris-/Goederen-/Huurdersbelangverzekering (optie)

  De Inventaris-/Goederen-/Huurdersbelangverzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen van schade door bijvoorbeeld brand, diefstal en water aan uw inventaris en eventuele aanpassingen aan een gehuurd gebouw die u zelf heeft betaald. Eventueel met Glasdekking, als u huurder bent van het bedrijfsgebouw. Is uw kantoor door een brand onbruikbaar geworden? Of is bijvoorbeeld uw gereedschap gestolen? Dan kunnen u en uw medewerkers niet aan de slag. Dat is een flinke schadepost. De Inventaris-/Goederen-/Huurdersbelangverzekering is een belangrijk vangnet voor zzp’ers in de bouw. Zo is schade aan uw bedrijfsinventaris gedekt, maar ook aan goederen en gereedschap die tijdelijk ergens anders aanwezig zijn. Er is zelfs dekking voor aanpassingen die u aan een gehuurde werkplaats heeft gedaan. En ook heeft u een garantie tegen onderverzekering.
 • Rechtsbijstandverzekering Bedrijven (optie)

  Een klant die maar niet betaalt of een verschil van inzicht met een leverancier of de gemeente? Conflicten kunnen slepend en kostbaar zijn. De rechtsbijstandverzekering Bedrijven dekt die kwesties waarmee u als bedrijf te maken kunt krijgen. Wilt u een juridisch probleem zelf oplossen? Dan kunt u gebruikmaken van de telefonische adviesservice van de Rechtsbijstandsverzekeraar. Met de Rechtsbijstandverzekering Bedrijven krijgt uw bedrijf juridisch advies en deskundige rechtshulp door juristen en advocaten. Ook de eventuele kosten van rechtsbijstand zijn verzekerd. Denk daarbij aan kosten van deskundigen en getuigen, expertisekosten en gerechtskosten. De rechtsbijstandverzekering bedrijven keert geen geld uit.

Extra verzekeringen in het ZZP verzekeringspakket:

 • Aanhangwagenverzekering Bedrijven (optie)

  Voor schade aan uw aanhangwagen en het werkmaterieel dat eventueel op of in de aanhangwagen is gemonteerd.
 • Autoverzekering Bedrijven (optie)

  Voor schade die u met de auto aan anderen toebrengt. De WA-verzekering is wettelijk verplicht. Eventueel met een Casco-dekking voor schade aan uw eigen auto, motorrijtuigrechtsbijstand en een schadeverzekering voor inzittenden.
  Een nieuwe auto is met de Casco-dekking op de Autoverzekering Bedrijven drie jaar verzekerd tegen de nieuwwaarde.
 • Bedrijfsschadeverzekering (optie)

  De bedrijfsschadeverzekering dekt de misgelopen winst en de vaste lasten die doorgaan na schade door bijvoorbeeld brand, ontploffing, blikseminslag, storm, diefstal na braak en vandalisme. Maar ook lekkage van waterleidingen, neerslag, sneeuwdruk en wateraccumulatie.
 • Gebouwverzekering (optie)

  Voor schade door onder andere brand, water en storm aan uw eigen gebouw. Eventueel met glas-dekking.
 • Geldverzekering (optie)

  Voor het verlies van contant geld en cadeaubonnen e.d., zoals door een overval of inbraak.
 • Milieuschadeverzekering (optie)

  Dekking voor de kosten van het saneren van verontreinigde grond en oppervlaktewater.
 • Vrachtautoverzekering (optie)

  Voor schade die u met de vrachtauto aan anderen toebrengt. De WA-verzekering is wettelijk verplicht. Eventueel met een dekking voor schade aan uw eigen vrachtauto, motorrijtuigrechtsbijstand, en een schadeverzekering voor inzittenden. Verder uit te breiden met een dekking voor op de vrachtauto gemonteerd werkmaterieel.
 • Werkmaterieelverzekering (optie)

  Voor schade die u met het werkvoertuig aan anderen of uw eigen spullen toebrengt. De WA-verzekering is wettelijk verplicht. Eventueel met een dekking voor schade aan uw eigen werkvoertuig, motorrijtuigrechtsbijstand en een schadeverzekering voor inzittenden.
 • Zakenreisverzekering (optie)

  Dekking als u of een werknemer tijdens een zakelijke reis hulp nodig heeft, als u onverwachte kosten maakt of als er schade aan bagage ontstaat.

Altijd up-to-date

Als ondernemer moet u vlug kunnen inspelen op veranderingen. U kunt uw verzekeringspakket tussentijds aanpassen aan uw actuele situatie. Eventueel in overleg met onze adviseur.

Schade voorkomen

Schade in de zorg en uiterlijke verzorging is meestal het gevolg van het uitblijven van betalingen, kapotte apparaten of ontevreden patiënten of klanten. Met het Verzekeringspakket Zorg en Uiterlijke verzorging beschermt u uw bedrijf tegen de financiële gevolgen. Maar met de juiste maatregelen kunt u vaak schade voorkomen. Onze preventietips helpen u de risico's te verminderen.

Preventietips zakelijke dienstverlening

Schade melden

Wilt u schade melden? Neem dan contact op met onze verzekeringsadviseur, zodat u snel weer door kunt gaan met ondernemen.

Premie berekenen of direct aanvragen

U berekent de premie van de Pakketverzekering ZZP in twee stappen. Weet u welke verzekeringen u wilt aanvragen? In een paar stappen vraagt u het ZZP verzekeringspakket gemakkelijk online aan.

Welke factoren hebben invloed op de premie?

De premie is onder andere afhankelijk van uw bedrijfsactiviteiten en uw jaaromzet.

Pakketkorting oplopend tot 10%

De Pakketverzekering ZZP bieden u een basis. Kies daarnaast zelf welke specifieke risico’s uit uw branche u nog meer wilt verzekeren. Vanaf twee verschillende verzekeringen krijgt u premiekorting. Deze kan oplopen tot 10%.

Wat zijn de voordelen van de Pakketverzekering ZZP?

 • De belangrijkste schadeverzekeringen in één pakket.
 • Vrije pakketkeuze, dagelijks opzegbaar
 • Pakketkorting, al vanaf twee verzekeringen, oplopend tot 10%
 • Eén polis, één eigen risico: als u bij een schade meerdere verzekeringen van het pakket aanspreekt, geldt het eigen risico maar één keer
 • Snel en eenvoudig af te sluiten
 • Maximale flexibiliteit, want u kunt elke verzekering op elk moment aanpassen, uitbreiden of beëindigen
 • Wij sturen u ieder jaar bericht om uw pakket te vergelijken met uw huidige situatie. Zodat u eventueel de nodige aanpassingen kan doen.

Meer weten over de Pakketverzekering ZZP?

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte van de Pakketverzekering ZZP? Neem dan contact op met Honig en Honig en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade. Wilt u weten welke risico's uw bedrijf loopt? Dan kunnen wij u helpen met een risicoscan.