Verzekeringen verhuur woning

Verzekeringen verhuur woning(en) - Met de verzekeringen verhuur woning(en) is uw verhuurde appartement(en) of woning(en) goed verzekerd. Het verzekeringspakket bestaat uit de volgende dekkingen: een aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed, een gebouwenverzekering, een glasverzekering en een milieuschadeverzekering. De verzekeringen verhuur woning(en) zijn geschikt voor bedrijven met vastgoedportefeuilles, een VvE of een particulier die pand(en) heeft. Verzekeringen verhuur woning(en), een compleet verzekeringspakket voor uw woning vastgoed!

Offerte verzekeringen verhuur woning(en) aanvragen

Verzekeringen verhuur woning(en), een compleet verzekeringspakket voor uw woning vastgoed!

Brand, inbraak, storm of een aanrijding kan voor flinke schade zorgen aan gebouwen. Met de verzekeringen verhuur woning(en) is uw appartement of woning goed verzekerd. U kunt de verzekeringen voor onroerend goed afsluiten met een speciaal ontwikkeld verzekeringspakket voor zowel bedrijven met vastgoedportefeuilles als een particulier die als investering een pand aankoopt. Wij bieden u een pakket speciaal voor de verzekering van vastgoed. Het pakket ziet er als volgt uit:

Dekking(en) verzekeringen verhuur woning(en)

De verzekeringen verhuur woning(en) kunt u samenstellen uit de volgende dekkingen:

Aansprakelijkheidsverzekering verhuurd onroerend goed

Aansprakelijkheidsverzekering verhuurd onroerend goed - Als eigenaar en/of exploitant van bedrijfspanden, gebouwen of woonhuizen, bent u aansprakelijkheid voor schade die onroerend goed aan zaken en personen (derden) toebrengt. Een Aansprakelijkheidsverzekering Onroerend Goed (AVB O/G) voorkomt dat u als eigenaar zelf de schade moet vergoeden aan derden die slachtoffer zijn geworden.

Gebouwenverzekering verhuurd onroerend goed

De gebouwenverzekering verhuurd onroerend goed verzekert materiële schade: een brand, inbraak, lekkage of storm kan uw bedrijfsgebouw ernstig beschadigen. Verzeker u hiertegen met de gebouwenverzekering verhuurd onroerend goed! Ontdek de voordelen van een zakelijke opstalverzekering en bereken uw premie. De gebouwenverzekering verhuurd onroerend goed wordt afgestemd op uw wensen en uw branche!

Glasverzekering verhuurd onroerend goed

De glasverzekering verhuurd onroerend goed vergoedt breuk van glazen deuren, ruiten en vitrine's door vrijwel alle oorzaken. De glasverzekering verhuurd onroerend goed kan aanvullend afgesloten worden als uitbreiding van een gebouwen- of opstalverzekering. Met de glasverzekering verhuurd onroerend goed hebben vastgoed eigenaren een gebroken ruit weer snel hersteld.

Milieuschadeverzekering verhuurd onroerend goed

De milieuschadeverzekering verhuurd onroerend biedt dekking voor schade zoals bodem- of waterverontreiniging, bijvoorbeeld door een lekkende dieseltank, verontreinigd bluswater of asbest dat vrijkomt bij een brand of storm. Met de milieuschadeverzekering bent u beschermd tegen de financiële gevolgen van milieuschade. zoals bijvoorbeeld de saneringskosten.

Wat zijn de premies voor de verzekeringen verhuur woning(en)?

De verzekeringen verhuur woning(en) worden als maatwerkverzekeringen aangeboden. De premie is afhankelijk van de bouwaard, de dekking, de herbouwwaarde, de ligging van het verhuurde appartement of de verhuurde woning. 

In een telefonisch of persoonlijk gesprek inventariseren wij samen met u alle benodigde gegevens. Op basis van deze informatie analyseren wij uw risico’s en vergelijken wij het aanbod van diverse verzekeraars. Alle informatie wordt gebundeld in een helder adviesrapport. Sluit u meerdere verzekeringen af in het verzekeringspakket onroerend goed? Dan staan uw verzekeringen op één polis met een aantrekkelijke pakketkorting. Wij bieden u een verzekeringspakket dat speciaal is voor de verzekering van verhuurd vastgoed.

Soorten verhuurd onroerend goed

Bij de verzekeringen voor verhuurd onroerend goed wordt vaak de volgende indeling gehanteerd, waarop premies en voorwaarden worden gebaseerd:

Soorten verhuurd particulier onroerend goed

 • Kamerverhuur arbeidsmigranten
 • Kamerverhuur overig
 • Kamerverhuur studenten 
 • Leegstaande woning (tijdelijk/verbouwing)
 • Particuliere bewoning (geen kamerverhuur)
 • Tijdelijke verhuur aan derden (zoals Airbnb)

Soorten verhuurd zakelijk onroerend goed

 • Bedrijfspand
 • Beleggingspand
 • Horecapand
 • Kantoorpand
 • Leegstand bedrijfspand
 • Praktijkruimte
 • Winkelpand
 • Zorgvastgoed

De verzekeringen voor verhuurd zakelijk onroerend goed kunnen uitgebreid worden met dekking voor verhuurde appartementen en/of bovenwoningen.

Voordelen verzekeringen verhuur woning(en):

 • U kunt het pakket naar wens samenstellen uit een aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed, een gebouwenverzekering, een glasverzekering en een milieuschadeverzekering met pakketkorting
 • Dekking mogelijk voor uw verhuurd bedrijfspand, beleggingspand, horecapand, kantoorpand, winkelpand en woningen
 • Goede condities, ruime voorwaarden en een speciaal onroerend goed-tarief
 • Dekking mogelijk voor zakelijke en particuliere eigenaren
 • De Verzekeringen verhuur woning(en) zijn soms ook mogelijk voor leegstaande panden

Meer weten over de verzekeringen verhuur woning(en)?

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte van de verzekeringen verhuur woning(en)? Neem dan contact op met Honig en Honig, bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met objectief en onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel contract- en polisbeheer en HR services. Wilt u weten welke risico's uw bedrijf nog meer loopt? Dan kunnen wij u helpen met een risicoscan.