WIA-verzekering Overheid & Onderwijs

WIA-verzekering Overheid & Onderwijs Pixabay

WIA-verzekering Overheid & Onderwijs - Wordt een werknemer arbeidsongeschikt? Dan kan zijn inkomen fors dalen. Hij kan dan mogelijk een WIA-uitkering krijgen van UWV en eventueel een aanvulling van het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP). Toch zijn deze uitkeringen samen niet altijd hoog genoeg om zijn uitgaven te dekken. De kans bestaat zelfs dat het inkomen van de werknemer onder het sociaal minimum komt. De WIA-verzekering Overheid & Onderwijs beschermt werknemers tegen dit risico door hun inkomen aan te vullen.

Offerte WIA-verzekering Overheid & Onderwijs aanvragen

Voor wie is de WIA-verzekering Overheid & Onderwijs?

De WIA-verzekering Overheid & Onderwijs is geschikt voor werkgevers in de sector Overheid & Onderwijs, die zijn aangesloten bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP) en vallen onder de sector Overheid & Onderwijs.

Bekijk alternatieve producten als u werkgever bent in de sector Zorg & Welzijn

Voordelen WIA-verzekering Overheid & Onderwijs

 • Goed werkgeverschap

  U biedt uw werknemers meer financiële zekerheid als ze arbeidsongeschikt worden. U biedt daarmee een mooie extra arbeidsvoorwaarde en u kunt mogelijk voldoen aan verplichtingen uit uw cao.
 • Aansluiting op aanvulling van ABP

  De WIA-verzekering Overheid & Onderwijs sluit naadloos aan op de aanvulling van ABP. Zo betaalt u niet voor onnodige dekkingen die al in de pensioenregeling van ABP zijn gedekt.
 • Collectief voordeel

  Een werknemer kan zich individueel verzekeren. Maar dat is vaak veel duurder en er kan sprake zijn van beperkte (medische) acceptatie. De WIA-verzekering Overheid & Onderwijs is een collectief contract met een scherpe premie en eenvoudige acceptatie.
 • Regelgemak

  De WIA-verzekering Overheid & Onderwijs en de communicatie naar uw werknemers zijn eenvoudig in te regelen. Bovendien kunt u de verzekering inzien en beheren via uw eigen digitale omgeving. Zo heeft u minimale rompslomp.
 • Deskundige ondersteuning bij arbeidsongeschiktheid

  U kunt naar behoefte terugvallen op ondersteuning door deskundige casemanagers. Zij zijn gespecialiseerd in de begeleiding van langdurig zieke en arbeidsongeschikte werknemers.
 • Premiestabiliteit

  Kiest u voor een tweejarig contract? Dan staat uw premiepercentage voor deze periode vast. Wij laten u voor 1 november jaarlijks weten wat uw premiepercentage voor de volgende contractperiode wordt.

Meer weten over de WIA-verzekering Overheid & Onderwijs?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de WIA-verzekering Overheid & Onderwijs? Neem dan contact met ons op en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.