WIA-verzekering Zorg & Welzijn

WIA verzekering Zorg & Welzijn Pixabay

WIA-verzekering Zorg & Welzijn - Wordt een werknemer arbeidsongeschikt? Dan kan het inkomen fors dalen. Uw werknemer kan dan mogelijk een WIA-uitkering krijgen van UWV en eventueel een aanvulling van het Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW). Toch zijn deze uitkeringen samen niet altijd hoog genoeg om de uitgaven te dekken. De kans bestaat zelfs dat het inkomen van de werknemer onder het sociaal minimum komt. De WIA-verzekering Zorg & Welzijn beschermt werknemers tegen dit risico door hun inkomen aan te vullen.

Offerte WIA-verzekering Zorg & Welzijn aanvragen

Voor wie is de WIA-verzekering Zorg & Welzijn?

De WIA-verzekering Zorg & Welzijn is geschikt voor werkgevers in de sector Zorg & Welzijn die zijn aangesloten bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW) en vallen onder de sector Zorg & Welzijn.

Bekijk alternatieve producten als u werkgever bent in de sector Overheid & Onderwijs

Voordelen WIA-verzekering Zorg & Welzijn

 • Goed werkgeverschap

  U biedt uw werknemers meer financiële zekerheid als ze arbeidsongeschikt worden. U biedt daarmee een mooie extra arbeidsvoorwaarde en u kunt mogelijk voldoen aan verplichtingen uit uw cao.
 • Aansluiting op aanvulling van PFZW

  De WIA-verzekering Zorg & Welzijn sluit naadloos aan op de aanvulling van PFZW. Zo betaalt u niet voor onnodige dekkingen die al in de pensioenregeling van PFZW zijn gedekt.
 • Collectief voordeel

  Een werknemer kan zich individueel verzekeren. Maar dat is vaak veel duurder en er kan sprake zijn van beperkte (medische) acceptatie. De WIA-verzekering Zorg & Welzijn is een collectief contract met scherpe premie en eenvoudige acceptatie.
 • Regelgemak

  De WIA-verzekering Zorg & Welzijn en de communicatie naar uw werknemers zijn eenvoudig in te regelen. Bovendien kunt u de verzekering inzien en beheren via uw eigen digitale omgeving. Zo heeft u minimale rompslomp.
 • Deskundige ondersteuning bij arbeidsongeschiktheid

  U kunt naar behoefte terugvallen op ondersteuning door deskundige casemanagers. Zij zijn gespecialiseerd in de begeleiding van langdurig zieke en arbeidsongeschikte werknemers.
 • Premiestabiliteit

  Kiest u voor een tweejarig contract? Dan staat uw premiepercentage voor deze periode vast. Wij laten u voor 1 november jaarlijks weten wat uw premiepercentage voor de volgende contractperiode wordt.

Meer weten over de WIA-verzekering Zorg & Welzijn?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de WIA-verzekering Zorg & Welzijn? Neem dan contact met ons op en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.