Vakantiesluiting Honig en Honig

Honig en Honig is wegens vakantie gesloten vanaf vrijdag 9 augustus 2024 tot maandag 2 september 2024.
Wij zijn voor noodgevallen indirect bereikbaar via 072-5642669 of via info@honigenhonig.nl.
Wij wensen u een prettige vakantie!

Adviseur Online

Via Adviseur Online hebben klanten van Honig en Honig altijd online de beschikking over hun verzekeringen. U kunt al uw verzekeringsgegevens inzien, wijzigen en downloaden, alle polissen bij ons kantoor kunt u inzien. Adviseur Online (vh Digitale Polismap) is geschikt voor een pc, tablet of smartphone. Adviseur online is de digitale polismap voor uw particuliere en zakelijke verzekeringen.

Adviseur online Honig en Honig aanvragen

Werkwijze Adviseur Online

Bestaande gebruikers

U kunt loggen op onze digitale polismap door naar deze website te gaan. Om in te kunnen loggen voert u uw e-mailadres en huidige wachtwoord in. Bent u het wachtwoord vergeten? Dan kunt u gebruik maken van de 'wachtwoord vergeten' optie.

Nieuwe gebruikers

Als u nog geen account heeft voor de voor de digitale polismap kunt u dit zelf gratis aanmaken via deze link. Hierna ontvangt u een e-mail met daarin een bevestigingslink om het account te activeren. Het gekozen wachtwoord kunt u later zelf nog aanpassen in zijn digitale polismap omgeving. Bent u het wachtwoord vergeten? Dan kunt u gebruik maken van de 'wachtwoord vergeten' optie.

Controleer uw persoonsgegevens

U kunt na het inloggen in uw nieuwe polismap uw persoonsgegevens controleren en aanvullen. Zo zijn uw gegevens weer up to date.

Polissen en documenten

U kunt uw polissen en documenten inzien via de digitale polismap.

Feedback

Via de digitale polismap kunt u ons feedback geven over uw ervaringen.

Tip

Als u ons telefoonnummer opslaat in uw mobiele telefoon, dan zijn we overal en altijd bereikbaar. Ons nummer is: 0031 (0)72–5642669.

De voordelen van Adviseur Online:

  • Direct contact met ons kantoor
  • Digitaal schade melden en gemelde schades inzien
  • Alle polisgegevens en groene kaart in één overzicht
  • Overzicht van betaalde en niet betaalde facturen
  • Ontvangen van nieuwe polisdocumenten
  • Digitaal archief voor uw polisdocumenten
  • Wijzigen of aanpassen van persoonlijke gegevens
  • Schakelen tussen verschillende polismappen (particulier en zakelijk) binnen één account (zie handleiding)
  • Milieuvriendelijk: documenten digitaal in plaats van per post
  • Geschikt voor desktop, tablet en smartphone

Disclaimer Adviseur Online

Adviseur online is een samenvatting van uw verzekeringspakket en geeft beknopte informatie. De informatie uit de digitale polismap vervangt op geen enkele wijze de oorspronkelijke (verzekerings-)contracten of polissen. De mate waarin uw financiële belangen zijn afgedekt door de samenstelling van verzekerde bedragen, polisvoorwaarden, clausules en condities wordt/is vastgelegd in uw polissen en financiële contracten. Voor meer specifieke informatie verwijzen wij u naar deze documenten. Aan de inhoud van de digitale polismap kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Meer weten over de Adviseur Online? 

Heeft u nog vragen over Adviseur Online? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 072-5642669. Wij zijn u graag van dienst.