Vakantiesluiting Honig en Honig

Honig en Honig is wegens vakantie gesloten vanaf vrijdag 9 augustus 2024 tot maandag 2 september 2024.
Wij zijn voor noodgevallen indirect bereikbaar via 072-5642669 of via info@honigenhonig.nl.
Wij wensen u een prettige vakantie!

Arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid - Hier vindt u een overzicht van diverse verzekeringen om de financiële risico's van arbeidsongeschiktheid van de ondernemer te dekken.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) - Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering of een AOV verzekert een zelfstandig ondernemer of directeur-grootaandeelhouder (DGA) zich voor het risico van inkomstenverlies bij ziekte en arbeidsongeschiktheid. Hier vindt u alle informatie van een arbeidsongeschiktheidsverzekering en u kunt een offerte voor uw AOV online bij ons aanvragen.

Offerte Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) aanvragen

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) zware beroepen – De Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) zware beroepen is een speciale arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers met fysieke en zware beroepen, zoals bijvoorbeeld een metselaar, schilder, stucadoor, timmerman of tegelzetter. De Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) zware beroepen biedt een betaalbare arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers met een (fysiek) zwaar beroep (beroepsklasse 4 en 5 en beroepsklasse 3 met een beperkte eindleeftijd)

Offerte Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) zware beroepen aanvragen

Arbeidsongeschiktheidsverzekering DGA - De arbeidsongeschiktheidsverzekering of AOV voor een directeur-grootaandeelhouder (DGA) verzekert de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Weet u wat de gevolgen zijn als u uw werk (tijdelijk) moet neerleggen door een ongeval of door ziekte? De DGA kan de AOV persoonlijk of zakelijk via de BV afsluiten, maar wat is voor u de beste oplossing?

Offerte Arbeidsongeschiktheidsverzekering DGA aanvragen

De Arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP verzekert zelfstandig ondernemers voor het risico van inkomstenverlies bij ziekte en arbeidsongeschiktheid. Hier vindt u alle informatie van een Arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP en u kunt een offerte voor uw AOV online bij ons aanvragen.

Offerte Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) ZZP aanvragen

Broodfonds en AOV - Een ondernemer is zelf verantwoordelijk voor het inkomensrisico bij ziekte en/of arbeidsongeschiktheid. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) biedt inkomenszekerheid bij ziekte, maar er hangt wel een prijskaartje aan en de voorwaarden variëren. Sinds enkele jaren is er gedeeltelijk alternatief: Het Broodfonds. Hierbij steunen ondernemers elkaar bij ziekte via een ‘schenkkring’. Een mooi idee, maar het is een beperkt alternatief voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Een combinatie kan voordelen opleveren!

Offerte AOV aanvragen

Collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) - De collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering is speciaal gemaakt voor partners binnen maatschappen en vennootschappen. Samen met uw partners of vennoten bent u verantwoordelijk voor uw organisatie, maar wat als u arbeidsongeschikt wordt? Dit kan grote gevolgen hebben. Daarom de collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV).

Fiscale regels en AOV - In dit overzicht heeft Honig en Honig de fiscale regels rondom een AOV of arbeidsongeschiktheidsverzekering voor u verzameld.

Offerte AOV aanvragen

 

Ondanks het feit dat u in dienst bent bij uw eigen bv, bent u meestal niet verzekerd voor de werknemersverzekeringen (WW, WAO, WIA en ZW) en heeft u dus ook geen premieplicht. Dat komt omdat er vaak geen sprake zal zijn van ondergeschiktheid, een gezagsverhouding ontbreekt en u niet tegen uw wil ontslagen kunt worden.

De nota van het intermediair inzake advieskosten en het afsluiten, verlengen of beheren van een lijfrente– of arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is per 1 januari 2013 niet meer aftrekbaar.

Groeps AOV - De Groeps AOV is een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor partners binnen maatschappen en vennootschappen. Samen met uw partners of vennoten bent u verantwoordelijk voor uw organisatie, maar wat als u arbeidsongeschikt wordt? Dit kan grote gevolgen hebben. Daarom de Groeps AOV.

Langer mee AOV – De Langer mee AOV is een speciale arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers met fysieke en zware beroepen, zoals bijvoorbeeld een metselaar, schilder, stucadoor, timmerman of tegelzetter. De Langer mee AOV biedt een betaalbare arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers met een (fysiek) zwaar beroep (beroepsklasse 4 en 5 en beroepsklasse 3 met een beperkte eindleeftijd)

Offerte Offerte Langer mee AOV aanvragen

Het MSB Arrangement voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is speciaal voor Medisch Specialistisch Bedrijven (MSB’s) en hun leden ontwikkeld. Bent u medisch specialist en lid van een MSB dat het MSB Arrangement heeft afgesloten? Dan geniet u van nog meer voordeel, naast de kwaliteit en zekerheid die u van een AOV van Movir gewend bent.

Offerte aanvragen

Ongevallenverzekering voor ondernemers - De ongevallenverzekering voor ondernemers keert een vergoeding uit bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval. Als ondernemer bent u en uw gezin afhankelijk van uw eigen inkomen, een ongeluk kan u zomaar tijdelijk of langdurig uitschakelen. Een ongevallenverzekering voor ondernemers zorgt voor een eenmalige financiële tegemoetkoming als u door een ongeval blijvend invalide raakt of komt te overlijden.

Offerte ongevallenverzekering voor ondernemers aanvragen

Vangnet arbeidsongeschiktheidsverzekering - De vangnetverzekering staat open voor startende ondernemers. Accepteert uw verzekeraar u niet direct voor een reguliere arbeidsongeschiktheidsverzekering? Dan biedt de Vangnet arbeidsongeschiktheidsverzekering mogelijk ene oplossing!

Offerte vangnet arbeidsongeschiktheidsverzekering aanvragen

Een zelfstandig ondernemer of DGA is in het algemeen niet meer verzekerd voor de werknemersverzekeringen WW, WIA en ZW. Bij het starten van uw onderneming heeft u de keuze om een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) afsluiten bij een verzekeringsmaatschappij of u kunt zich vrijwillig verzekeren bij het UWV. Wat zijn de voor- en nadelen van een vrijwillige verzekering bij het UWV? Wat zijn de verschillen tussen een AOV en de vrijwillige verzekeringen WIA en ZW bij het UWV?