Ster in uw autoruit? Gauw laten repareren!

Als u straks met de auto op reis gaat, vergeet dan niet om de vooruit op sterretjes te controleren. Niet alleen vanwege uw eigen veiligheid, maar vooral om ervoor te zorgen dat u tijdens uw vakantie niet onverhoopt een garage moet opzoeken om uw ruit te laten vervangen! 

Een klein sterretje kan, zeker onder invloed van hoge of juist lage temperaturen, snel een grote barst worden. Maar ook een tweede steentje op uw ruit kan deze tot een ondoorzichtig glasmozaïek maken! Levensgevaar dus, zeker als u op de snelweg rijdt.

Reparatie meestal gratis

Als u WA-plus of all risk verzekerd bent, kost de reparatie van een sterretje u meestal helemaal niets. Scheurt uw ruit, dan bent u al snel enkele honderden euro’s kwijt! Voorkomen is dus beter dan genezen.

Complete service van Carglass®

Carglass® is al vele jaren specialist op het gebied van de reparatie van autoruitschade. Als u uw ruit laat repareren, zorgt Carglass® voor de administratieve afhandeling. U heeft er zelf geen omkijken naar. Is het lastig voor u om een uurtje vrij te maken in uw agenda? Geen probleem, desgewenst komen de mobiele glasreparateurs naar u toe!

Afspraak maken

Klik op de onderstaande button om online een afspraak te maken voor de reparatie van uw ruit bij Carglass. U kunt ook bellen voor een afspraak op het nummer 088-0406123.

Online afspraak maken bij Carglass

Wordt u onverhoopt in het buitenland geconfronteerd met glasschade? Dan kunt u met het nummer 00800-04060406 bellen. Ook dan helpt Carglass® u snel weer op weg!