Verzekeringen zakelijke dienstverlening

Verzekeringen zakelijke dienstverlening

Verzekeringen voor de zakelijke dienstverlening, zoals een accountantskantoor, advocatenkantoor, grafisch ontwerper, organisatie adviesbureau, ingenieursbureau, reclamebureau en tolk/vertaler.

De bedrijfsverzekeringen zakelijke dienstverlening zijn speciaal ontwikkeld voor zakelijke dienstverleners. Vraag een offerte aan voor uw bedrijfsverzekeringen zakelijke dienstverlening. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte bedrijfsverzekeringen zakelijke dienstverlening aanvragen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (bouw)projectmanager akoestiek en bouwfysica - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor (bouw)projectmanagers akoestiek en bouwfysica biedt u een gespecialiseerde dekking. Bij de werkzaamheden als projectmanager akoestiek en bouwfysica bestaat de kans op een beroepsfout met vermogensschade als gevolg. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor projectmanager akoestiek en bouwfysica biedt dekking tegen zuivere vermogensschade als gevolg van bijvoorbeeld een onjuist advies, vergissing of nalatigheid.

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering (bouw)projectmanager akoestiek en bouwfysica

Beroepsaansprakelijkheid accountant - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor accountants biedt dekking voor de aansprakelijkheid voor schade door beroepsfouten. Een beroepsfout kan leiden tot vermogensschade (financieel verlies). Deze schade kunt u verzekeren met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) voor accountants, waarbij de dekking volledig is afgestemd op uw beroep, branche en werkzaamheden.

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering accountant aanvragen

Beroepsaansprakelijkheid administratiekantoor - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor administratiekantoren dekt de aansprakelijkheid voor schade door beroepsfouten. Een beroepsfout kan leiden tot vermogensschade (financieel verlies). Die schade kunt u verzekeren met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) voor een administratiekantoor, waarbij de dekking volledig is afgestemd op uw beroep, branche en werkzaamheden.

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering administratiekantoren aanvragen

Beroepsaansprakelijkheid advocaat - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor een advocaat dekt de aansprakelijkheid voor schade door beroepsfouten. Een beroepsfout kan leiden tot vermogensschade (financieel verlies). Deze schade kunt u verzekeren met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) voor advocaten, waarbij de dekking volledig is afgestemd op uw beroep, branche en werkzaamheden.

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering advocaat aanvragen

Beroepsaansprakelijkheid architecten - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor architecten dekt de aansprakelijkheid voor schade door beroepsfouten. Een beroepsfout kan leiden tot vermogensschade (financieel verlies) of soms tot zaakschade (schade aan bezittingen). Die schade kunt u verzekeren met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor architectens (BAV), waarbij de dekking volledig is afgestemd op uw beroep, branche en werkzaamheden.

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering architecten aanvragen

Beroepsaansprakelijkheid belastingadviseur - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor administratiekantoren dekt de aansprakelijkheid voor schade door beroepsfouten. Een beroepsfout kan leiden tot vermogensschade (financieel verlies). Die schade kunt u verzekeren met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) voor een belastingadviseur , waarbij de dekking volledig is afgestemd op uw beroep, branche en werkzaamheden.

Offerte Beroepsaansprakelijkheidsverzekering belastingadviseur aanvragen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering bewindvoerder - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering bewindvoerder biedt u een gespecialiseerde dekking. Bij de werkzaamheden op het gebied van bewindvoering, budgetcoaching en mentoring bestaat de kans op een beroepsfout met vermogensschade als gevolg. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering bewindvoerder biedt dekking tegen zuivere vermogensschade als gevolg van bijvoorbeeld een onjuist advies, vergissing of nalatigheid.

Offerte Beroepsaansprakelijkheidsverzekering bewindvoerder

Beroepsaansprakelijkheid bewindvoerders, budgetcoaches en mentoren - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering bewindvoerders, budgetcoaches en mentoren biedt u een gespecialiseerde dekking. Bij de werkzaamheden op het gebied van bewindvoering, budgetcoaching en mentoring bestaat de kans op een beroepsfout met vermogensschade als gevolg. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor bewindvoerders, budgetcoaches en mentoren biedt dekking tegen zuivere vermogensschade als gevolg van bijvoorbeeld een onjuist advies, vergissing of nalatigheid.

Offerte Beroepsaansprakelijkheidsverzekering bewindvoerders, budgetcoaches en mentoren aanvragen

Beroepsaansprakelijkheid boekhouder - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor administratiekantoren dekt de aansprakelijkheid voor schade door beroepsfouten. Een beroepsfout kan leiden tot vermogensschade (financieel verlies). Die schade kunt u verzekeren met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) voor een boekhouder, waarbij de dekking volledig is afgestemd op uw beroep, branche en werkzaamheden.

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering boekhouder aanvragen

Beroepsaansprakelijkheid consultancy - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor consultants dekt de aansprakelijkheid voor schade door beroepsfouten. Een beroepsfout kan leiden tot vermogensschade (financieel verlies) of soms tot zaakschade (schade aan bezittingen). Die schade kunt u verzekeren met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor consultancy (BAV), waarbij de dekking volledig is afgestemd op uw beroep, branche of werkzaamheden.

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering consultancy aanvragen

Beroepsaansprakelijkheid gerechtsdeurwaarder - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor deurwaarders biedt u een complete dekking. Bij de werkzaamheden van een deurwaarder bestaat de kans op een beroepsfout met vermogensschade als gevolg. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor gerechtsdeurwaarders is een voorwaarde voor erkenning door de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG).

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering gerechtsdeurwaarder aanvragen

Beroepsaansprakelijkheid incassobureau - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor incassobureaus biedt u een gespecialiseerde dekking. Bij de werkzaamheden van een incassobureau bestaat de kans dat op een beroepsfout met vermogensschade als gevolg. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor incassobureaus is een voorwaarde voor erkenning door de Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen (NVIO).

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering incassobureau aanvragen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) voor ingenieurs - De Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ingenieurs beschermt uw bedrijf tegen schadeclaims als uw bedrijf aansprakelijk wordt gesteld voor financiële schade die derden (waaronder uw opdrachtgevers) lijden en die is ontstaan door een beroepsfout, handelen of nalaten van uw bedrijf, uw werknemers, uzelf of door derden die u heeft ingeschakeld. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) voor ingenieurs kan volledig worden afgestemd op uw technisch beroep, specifieke branche of werkzaamheden. De dekking wordt vaak gecombineerd met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven (AVB).

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ingenieurs aanvragen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering juridisch adviesbureau - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor een juridisch adviesbureau dekt de aansprakelijkheid voor schade door beroepsfouten. Een beroepsfout kan leiden tot vermogensschade (financieel verlies). Deze schade kunt u verzekeren met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) voor  juridisch adviesbureau, waarbij de dekking volledig is afgestemd op uw beroep, branche en werkzaamheden.

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering juridisch adviesbureau aanvragen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering makelaar - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor makelaars beschermt u en uw bedrijf tegen schadeclaims als uw onderneming aansprakelijk wordt gesteld voor financiële schade die derden (waaronder uw opdrachtgevers) lijden en die is ontstaan door een beroepsfout, handelen of nalaten van uw bedrijf, uw werknemers, uzelf of door derden die u heeft ingeschakeld. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering makelaar kan volledig worden afgestemd op uw beroep, branche of werkzaamheden. De dekking wordt vaak gecombineerd met een aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven (AVB).

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering makelaar aanvragen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering management advies - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor management adviseurs biedt u een gespecialiseerde dekking. Bij management advies bestaat de kans op een beroepsfout met vermogensschade als gevolg. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering management advies biedt dekking tegen zuivere vermogensschade als gevolg van bijvoorbeeld een onjuist advies, vergissing of nalatigheid.

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering management advies

Beroepsaansprakelijkheid management consultants en interim managers - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor management consultants en interim managers biedt u een gespecialiseerde dekking. Bij de werkzaamheden van management consultants en interim managers bestaat de kans op een beroepsfout met vermogensschade als gevolg. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor management consultants en interim managers biedt dekking tegen zuivere vermogensschade als gevolg van bijvoorbeeld een onjuist advies, vergissing of nalatigheid.

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering management consultants en interim managers

Beroepsaansprakelijkheid mediator - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor een mediator dekt de aansprakelijkheid voor schade door beroepsfouten. Een beroepsfout kan leiden tot vermogensschade (financieel verlies). Deze schade kunt u verzekeren met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) voor mediaitors, waarbij de dekking volledig is afgestemd op uw beroep, branche en werkzaamheden.

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering mediator aanvragen

Beroepsaansprakelijkheid notarissen - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering notarissen biedt u een gespecialiseerde dekking. Bij de werkzaamheden in het notariaatbestaat de kans op een beroepsfout met vermogensschade als gevolg. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor notarissen biedt dekking tegen zuivere vermogensschade als gevolg van bijvoorbeeld een onjuist advies, vergissing of nalatigheid.

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering notarissen aanvragen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering organisatie adviseur - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor organisatie adviseurs dekt de aansprakelijkheid voor schade door beroepsfouten. Een beroepsfout kan leiden tot vermogensschade (financieel verlies). Deze schade kunt u verzekeren met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) voor organisatie adviseurs, waarbij de dekking volledig is afgestemd op uw beroep, branche en werkzaamheden.

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering organisatie adviseur aanvragen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering public relationsbureau - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor public relations adviseurs biedt u een gespecialiseerde dekking. Bij public relations advies bestaat de kans op een beroepsfout met vermogensschade als gevolg. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering public relationsbureau biedt dekking tegen zuivere vermogensschade als gevolg van bijvoorbeeld een onjuist advies, vergissing of nalatigheid.

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering public relationsbureau

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering technische beroepen - De beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt een uitgebreide en op maat gemaakte dekking voor de risico’s die technische beroepsbeoefenaars zoals architecten, ingenieurs en bouwkundig adviseurs lopen om aangesproken te worden in verband met beroepsfouten.

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering technische beroepen aanvragen

De Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) tuinarchitect beschermt u en uw bedrijf tegen schadeclaims als uw onderneming aansprakelijk wordt gesteld voor financiële schade die derden, waaronder uw opdrachtgevers, lijden en die is ontstaan door een beroepsfout, handelen of nalaten van uw bedrijf, uw werknemers, uzelf of door derden die u heeft ingeschakeld. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) voor tuinarchitecten kan volledig worden afgestemd op uw beroep, branche of werkzaamheden. De dekking wordt vaak gecombineerd met een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB).

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering tuinarchitect aanvragen

Bent u een werkgever in de zakelijke dienstverlening? Wij bieden u een aantal speciale inkomensverzekeringen, die qua premie en voorwaarden speciaal zijn samengesteld voor de branche zakelijke dienstverlening. Een complete oplossing voor Ziekteverzuim, WIA en ZW! Honig en Honig voor onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte aanvragen

Wanneer de leden van NLingenieurs en BNA op opdrachten de DNR 2011 van toepassing verklaren, zijn zij verplicht om zich te verzekeren voor beroepsaansprakelijkheid. In verband hiermee hebben vertegenwoordigers van NLingenieurs en BNA samen met verzekeraars en assurantiemakelaars een raampolis samengesteld: de raampolis beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor architecten-, advies- en ingenieursbureaus

Offerte aanvragen

Verzekeringen uitvaartbranche – De risico’s in de uitvaartbranche zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen uitvaartbranche verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de uitvaartbranche. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken de premie voor de verzekeringen uitvaartbranche