Vakantiesluiting Honig en Honig

Honig en Honig is wegens vakantie gesloten vanaf vrijdag 9 augustus 2024 tot maandag 2 september 2024.
Wij zijn voor noodgevallen indirect bereikbaar via 072-5642669 of via info@honigenhonig.nl.
Wij wensen u een prettige vakantie!

Verzekeringen stichting en vereniging

Verzekeringen stichting en vereniging

Verzekeringen stichting en vereniging - Hier vindt u specifieke verzekeringen voor stichtingen en verenigingen.

Als bestuurder van een non-profit organisatie loopt u aanzienlijke risico’s. Niet alleen met het kapitaal van de vereniging of stichting, maar ook met uw persoonlijk vermogen. U kunt persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor onbehoorlijk bestuur. Ook als de fouten niet door u, maar door uw medebestuurders zijn begaan. De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering helpt u als het zover komt. Speciaal voor stichtingen en verenigingen.

Offerte bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering non-profit sector aanvragen

Bestuurdersaansprakelijkheid verenigingen en stichtingen - De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voor verenigingen en stichtingen voorziet in de bescherming van privé-vermogens van bestuurders en toezichthouders van verenigingen en stichtingen wanneer zij persoonlijk aansprakelijk worden gesteld.

Bestuurdersaansprakelijkheid verenigingen en stichtingen

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering kleine en middelgrote verenigingen en stichtingen - Voor kleine en middelgrote verenigingen en stichtingen is een de speciale bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering ontwikkeld. Het bestuur is goed verzekerd voor het bestuurdersaansprakelijkheidsrisico en tegen een scherpe premie!

Direct_aanvragen

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering stichting - Als bestuurder van een stichting kunt u te maken krijgen met het risico van bestuurdersaansprakelijkheid. Speciaal voor het bestuur van een stichting is deze bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering ontwikkeld.

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voor verenigingen aanvragen

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering stichtingen - Speciaal voor een stichting is de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering stichtingen ontwikkeld. Als bestuurder van een stichting kunt u zich goed verzekeren voor het risico van bestuurdersaansprakelijkheid tegen een scherpe premie.

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voor stichtingen aanvragen

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering vereniging - Speciaal voor het bestuur van een een vereniging is de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering vereniging ontwikkeld. Als bestuurder van een vereniging kunt u zich goed verzekeren voor het risico van bestuurdersaansprakelijkheid en tegen een scherpe premie!

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voor verenigingen aanvragen

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering verenigingen - Speciaal voor een vereniging is de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering verenigingen ontwikkeld. Als bestuurder van een vereniging kunt u zich goed verzekeren voor het risico van bestuurdersaansprakelijkheid tegen een scherpe premie.

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voor verenigingen aanvragen

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voor startende verenigingen en stichtingen - Speciaal voor nieuwe verenigingen en stichtingen is de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voor startende verenigingen en stichtingen ontwikkeld. Hiermee kunnen nieuwe organisaties zich adequaat verzekeren voor het bestuurdersaansprakelijkheidsrisico met een scherpe premie!

Direct Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voor startende verenigingen en stichtingen afsluiten

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voor verenigingen en stichtingen - De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voor verenigingen en stichtingen voorziet in de bescherming van privé-vermogens van bestuurders en toezichthouders van verenigingen en stichtingen wanneer zij persoonlijk aansprakelijk worden gesteld.

Aanvraag Offerte bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voor verenigingen en stichtingen

De rechtsbijstandverzekering voor verenigingen sport en ontspanning is speciaal ontwikkeld voor amateursport- en ontspanningsverenigingen. Denk aan voetbal- of bijvoorbeeld muziekverenigingen, gevestigd in Nederland. Verenigingen moeten aan veel regels voldoen, denk aan privacywetgeving of regels rondom vergunningen. Vaak zijn er vrijwilligers actief, is er sprake van gehuurde of eigen accommodatie of zijn er leverancierscontracten voor de kantine. Soms zijn er trainers in dienst of bijvoorbeeld een dirigent. Met de rechtsbijstandverzekering voor verenigingen sport en ontspanning is de vereniging verzekerd voor juridische hulp bij de meest voorkomende conflicten.

Offerte aanvragen

Bent u gevraagd om toe te treden als lid van het bestuur van een vereniging of stichting? Houdt dan rekening met eventuele bestuurdersaansprakelijkheid die ontstaat, als u tot het bestuur van een vereniging of stichting toetreedt. Een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering biedt zekerheid!

Offerte aanvragen

Verzekering voor sportaccommodaties - Uw sportaccommodatie is een plek voor spel en ontspanning, waar uw leden of gasten op een sportieve manier hun krachten meten. Misschien staat u er niet zo bij stil, maar door de vaak afgelegen ligging zijn sportaccommodaties een aantrekkelijk doelwit voor inbrekers en vandalen. Ook brand is een reëel risico, vooral op locaties waar ook keukenfaciliteiten aanwezig zijn.

Bereken uw premie voor de verzekering voor sportaccommodaties

Verzekeringen stichtingen - Zoekt u een compleet verzekeringspakket voor uw stichting? U kunt de verzekeringen voor uw stichting afsluiten in ons MKB-pakket met extra premievoordeel en één polisblad. Honig en Honig is u daarbij graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

Offerte verzekeringen stichtingen aanvragen

Verzekeringen verenigingen - Zoekt u een compleet verzekeringspakket voor uw vereniging ? U kunt de verzekeringen afsluiten in het MKB-pakket met extra premievoordeel en één polisblad. Honig en Honig is u daarbij graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

Offerte verzekeringen verenigingen aanvragen

Verzekeringen voor verenigingen en stichtingen - Zoekt u een compleet verzekeringspakket voor uw vereniging of stichting? U kunt de verzekeringen voor nagenoeg alle verenigingen en stichtingen afsluiten in het MKB verzekeringspakket met extra premievoordeel en één polisblad. Honig en Honig is u daarbij graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

Offerte verzekeringen voor verenigingen en stichtingen aanvragen