Vakantiesluiting Honig en Honig

Honig en Honig is wegens vakantie gesloten vanaf vrijdag 9 augustus 2024 tot maandag 2 september 2024.
Wij zijn voor noodgevallen indirect bereikbaar via 072-5642669 of via info@honigenhonig.nl.
Wij wensen u een prettige vakantie!

Verzekeringen vastgoed

Verzekeringen vastgoed

Verzekeringen Vastgoed - Honig en Honig is gespecialiseerd in het verzekeren van vastgoed. Wij bieden een OG Beheer verzekeringspakket voor uw verhuurd bedrijfpand, beleggingspand, horecapand, kantoorgebouw, loods, sporthal, winkel of woonhuis.

Aansprakelijkheidsverzekering verhuurd onroerend goed - Als eigenaar en/of exploitant van bedrijfspanden, gebouwen of woonhuizen, bent u aansprakelijkheid voor schade die verhuurd onroerend goed aan zaken en personen (derden) toebrengt. Een Aansprakelijkheidsverzekering Onroerend Goed (AVB O/G) voorkomt dat u als eigenaar zelf de schade moet vergoeden aan derden die slachtoffer zijn geworden.

Offerte aansprakelijkheidsverzekering verhuurd onroerend goed aanvragen

Bedrijfspand particulier verzekeren - De bedrijfspandverzekering verzekert een particulier tegen materiële schade: een brand, inbraak, lekkage of storm kan uw bedrijfsgebouw ernstig beschadigen. Verzeker u hiertegen met de bedrijfspandverzekering ! Ontdek de voordelen van een zakelijke opstalverzekering voor particulieren en vraag een vrijblijvende maatwerk offerte aan! De bedrijfspandverzekering verhuurd onroerend goed wordt afgestemd op uw wensen en het soort gebruik van het bedrijfspand!Offerte bedrijfspandverzekering aanvragen

Bedrijfspandverzekering verhuurd onroerend goed - De bedrijfspandverzekering verhuurd onroerend goed verzekert materiële schade: een brand, inbraak, lekkage of storm kan uw bedrijfsgebouw ernstig beschadigen. Verzeker u hiertegen met de bedrijfspandverzekering verhuurd onroerend goed! Ontdek de voordelen van een zakelijke opstalverzekering en vraag een vrijblijvende maatwerk offerte aan! De bedrijfspandverzekering verhuurd onroerend goed wordt afgestemd op uw wensen en uw branche!Offerte bedrijfspandverzekering aanvragen

Gebouwenverzekering verhuurd onroerend goed - De gebouwenverzekering verhuurd onroerend goed verzekert materiële schade: een brand, inbraak, lekkage of storm kan uw bedrijfsgebouw ernstig beschadigen. Verzeker u hiertegen met de gebouwenverzekering verhuurd onroerend goed! Ontdek de voordelen van een zakelijke opstalverzekering en bereken uw premie. De gebouwenverzekering verhuurd onroerend goed wordt afgestemd op uw wensen en uw branche!Offerte gebouwenverzekering verhuurd onroerend aanvragen

Glasverzekering verhuurd onroerend goed - De glasverzekering verhuurd onroerend goed vergoedt breuk van glazen deuren, ruiten en vitrine's door vrijwel alle oorzaken. De glasverzekering verhuurd onroerend goed kan aanvullend afgesloten worden als uitbreiding van een gebouwen- of opstalverzekering. Met de glasverzekering verhuurd onroerend goed hebben vastgoed eigenaren een gebroken ruit weer snel hersteld.

Offerte glasverzekering verhuurd onroerend goed aanvragen

Milieuschadeverzekering verhuurd onroerend goed - De milieuschadeverzekering voor verhuurd onroerend biedt dekking voor schade zoals bodem- of waterverontreiniging, bijvoorbeeld door een lekkende dieseltank, verontreinigd bluswater of asbest dat vrijkomt bij een brand of storm. Met de milieuschadeverzekering bent u beschermd tegen de financiële gevolgen van milieuschade. zoals bijvoorbeeld de saneringskosten.

Offerte milieuschadeverzekering verhuurd onroerend goed aanvragen

Onroerend goed verzekering - Met de Onroerend goed verzekering is uw bedrijfspand of beleggingspand goed verzekerd. Ons pakket bestaat uit de volgende dekkingen: een aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed, een gebouwenverzekering, een glasverzekering en een milieuschadeverzekering. De verzekeringen zijn geschikt voor bedrijven met vastgoedportefeuilles, een VvE of een particulier die pand(en) heeft.

Offerte onroerend goed verzekering aanvragen

Onroerend goed verzekeringen - Met de onroerend goed verzekeringen is uw verhuurd bedrijfspand, beleggingspand of woning goed verzekerd. Het verzekeringspakket bestaat uit de volgende dekkingen: een aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed, een gebouwenverzekering, een glasverzekering en een milieuschadeverzekering. De onroerend goed verzekeringen zijn geschikt voor bedrijven met vastgoedportefeuilles, een VvE of een particulier die pand(en) heeft. Onroerend goed verzekeringen, een compleet verzekeringspakket voor uw onroerend goed!

Offerte onroerend goed verzekeringen aanvragen

Opstalverzekering verhuurd woonhuis - Bij een huurwoning of verhuurd woonhuis dient de verhuurder (eigenaar) een opstalverzekering af te sluiten. Bent u eigenaar van meerdere appartementen of woningen en wilt u deze verhuren? Hiervoor bieden wij de opstalverzekering verhuurd woonhuis. De opstalverzekering verhuurd woonhuis is beschikbaar voor de verhuur van een appartement/flat, garagebox, hoekwoning, tussenwoning, twee-onder-een-kap woning en vrijstaande woning dat verhuurd voor particuliere bewoning en is verhuurd aan derden. Honig en Honig is u graag van dienst zijn met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Offerte opstalverzekering verhuurd woonhuis aanvragen

Particuliere verhuur verzekering - Steeds vaker worden appartementen en woningen of een gedeelte daarvan particulier verhuurd. Bijvoorbeeld als uw oude woning nog niet is verkocht, u gaat tijdelijk in het buitenland wonen, u verhuurt uw woning via Airbnb of Wimdu of u verhuurt een appartement of woning als beleggingspand. Natuurlijk wilt u dat uw huis en de spullen daarin goed verzekerd zijn, ook als u verhuurt. Maar bent u verzekerd als u een gedeelte of het gehele huis verhuurt? Waar veel mensen alleen niet aan denken is dat de opstalverzekering en de inboedelverzekering geen dekking bieden voor verhuur! Honig en Honig biedt hiervoor de particuliere verhuur verzekering.

Particuliere verhuur verzekering

Vastgoed verzekering - Met de vastgoed verzekering is uw verhuurd bedrijfspand, beleggingspand of woning goed verzekerd. Het verzekeringspakket bestaat uit de volgende dekkingen: een aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed, een gebouwenverzekering, een glasverzekering en een milieuschadeverzekering. De vastgoed verzekering is geschikt voor bedrijven met vastgoedportefeuilles, een VvE of een particulier die pand(en) heeft. Vastgoed verzekeringen, een compleet verzekeringspakket voor uw vastgoed!

Offerte vastgoed verzekering aanvragen

Verzekering bedrijfsverzamelgebouw - Bedrijfsverzamelgebouwen zijn er in allerlei soorten en maten; van grote complexen met tientallen bedrijven tot kleine panden met slechts enkele huurders. Soms gaat het om kantoren, dan weer om ateliers, studio’s, kleine productiebedrijven of magazijnen of een combinatie daarvan. De risico’s voor u als eigenaar zijn al even uiteenlopend.

Offerte verzekering bedrijfsverzamelgebouw aanvragen

Verzekering leegstaand bedrijfspand - Ook uw leegstaand onroerend goed kan goed verzekerd worden met de speciale verzekering voor leegstaande panden. De economie is veranderd en het lukt niet altijd om alle panden te verhuren, Dat betekent natuurlijk niet dat u minder zuinig bent op uw pand(en), daarom deze bijzondere verzekering voor een leegstaand bedrijfspand.

Offerte verzekering leegstaand bedrijfspand aanvragen

Verzekering leegstaande woning - Ook een leegstaande woning kan goed verzekerd worden met de speciale verzekering voor leegstaande panden. Leegstand van de woning kan voorkomen als gevolg van langdurige ziekte, overlijden van de eigenaar, een langdurig verblijf in het buitenland, een opname in een verzorgingstehuis of revalidatie-instelling of een situatie waarin een huis al enige tijd te koop staat, Dat betekent natuurlijk niet dat u minder zuinig bent op uw woning(en), daarom deze bijzondere verzekering voor een leegstaande woning.

Offerte verzekering leegstaande woning aanvragen

Verzekeringen onroerend goed - Met de verzekeringen onroerend goed is uw bedrijfspand of beleggingspand goed verzekerd. Ons pakket bestaat uit de volgende dekkingen: een aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed, een gebouwenverzekering, een glasverzekering en een milieuschadeverzekering. De verzekeringen zijn geschikt voor bedrijven met vastgoedportefeuilles, een VvE of een particulier die pand(en) heeft.

Offerte verzekeringen onroerend goed aanvragen

Verzekeringen verhuur bedrijfspand(en) - Met de verzekeringen verhuur bedrijfspand(en) is uw verhuurd bedrijfspand goed verzekerd. Het verzekeringspakket bestaat uit de volgende dekkingen: een aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed, een gebouwenverzekering, een glasverzekering en een milieuschadeverzekering. De verzekeringen verhuur bedrijfspand(en) zijn geschikt voor bedrijven met vastgoedportefeuilles, een VvE of een particulier die pand(en) heeft. Verzekeringen verhuur bedrijfspand(en), een compleet verzekeringspakket voor uw vastgoed!

Offerte verzekeringen verhuur bedrijfspand(en) aanvragen

Verzekeringen verhuur horecapand(en) - Met de verzekeringen verhuur horecapand(en) is uw verhuurd horecapand goed verzekerd. Het verzekeringspakket bestaat uit de volgende dekkingen: een aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed, een gebouwenverzekering, een glasverzekering en een milieuschadeverzekering. De verzekeringen verhuur horecapand(en) zijn geschikt voor bedrijven met vastgoedportefeuilles, een VvE of een particulier die pand(en) heeft. Verzekeringen verhuur horecapand(en), een compleet verzekeringspakket voor uw horeca vastgoed!

Offerte verzekeringen verhuur horecapand(en) aanvragen

Verzekeringen verhuur bedrijfspand(en) - Met de verzekeringen verhuur bedrijfspand(en) is uw verhuurd bedrijfspand goed verzekerd. Het verzekeringspakket bestaat uit de volgende dekkingen: een aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed, een gebouwenverzekering, een glasverzekering en een milieuschadeverzekering. De verzekeringen verhuur bedrijfspand(en) zijn geschikt voor bedrijven met vastgoedportefeuilles, een VvE of een particulier die pand(en) heeft. Verzekeringen verhuur bedrijfspand(en), een compleet verzekeringspakket voor uw vastgoed!

Offerte verzekeringen verhuur kantoorpand(en) aanvragen

Verzekeringen verhuur winkelpand(en) - Met de verzekeringen verhuur winkelpand(en) is uw verhuurd winkelpand goed verzekerd. Het verzekeringspakket bestaat uit de volgende dekkingen: een aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed, een gebouwenverzekering, een glasverzekering en een milieuschadeverzekering. De verzekeringen verhuur winkelpand(en) zijn geschikt voor bedrijven met vastgoedportefeuilles, een VvE of een particulier die pand(en) heeft. verzekeringen verhuur winkelpand(en), een compleet verzekeringspakket voor uw winkelvastgoed!

Offerte verzekeringen verhuur winkelpand(en) aanvragen

Verzekeringen verhuur woning(en) - Met de verzekeringen verhuur woning(en) is uw verhuurde appartement(en) of woning(en) goed verzekerd. Het verzekeringspakket bestaat uit de volgende dekkingen: een aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed, een gebouwenverzekering, een glasverzekering en een milieuschadeverzekering. De verzekeringen verhuur woning(en) zijn geschikt voor bedrijven met vastgoedportefeuilles, een VvE of een particulier die pand(en) heeft. Verzekeringen verhuur woning(en), een compleet verzekeringspakket voor uw woning vastgoed!

Offerte verzekeringen verhuur woning(en) aanvragen

Verzekeringen voor beleggingspanden - Met de verzekeringen voor beleggingspanden is uw bedrijfspand of beleggingspand goed verzekerd. Ons pakket bestaat uit de volgende dekkingen: een aansprakelijkheidsverzekering voor de verhuur van onroerend goed, een gebouwenverzekering, een glasverzekering en een milieuschadeverzekering. De verzekeringen voor beleggingspanden zijn geschikt voor bedrijven met vastgoedportefeuilles, een VvE of een particulier die pand(en) heeft voor de verhuur.

Offerte verzekeringen voor beleggingspanden

Verzekeringen voor leegstaande panden - Ook uw leegstaand onroerend goed kan goed verzekerd worden met de speciale verzekering voor leegstaande panden. De economie is veranderd en het lukt niet altijd om alle panden te verhuren, Dat betekent natuurlijk niet dat u minder zuinig bent op uw pand(en), daarom deze bijzondere verzekering voor leegstaande panden.

Offerte Verzekeringen voor leegstaande panden aanvragen

Verzekeringen voor verhuurd onroerend goed - Met de verzekeringen voor verhuurd onroerend goed is uw bedrijfspand of beleggingspand goed verzekerd. Ons pakket bestaat uit de volgende dekkingen: een aansprakelijkheidsverzekering voor de verhuur van onroerend goed, een gebouwenverzekering, een glasverzekering en een milieuschadeverzekering. De verzekeringen voor verhuurd onroerend goed zijn geschikt voor bedrijven met vastgoedportefeuilles, een VvE of een particulier die pand(en) heeft voor de verhuur.

Offerte verzekeringen voor verhuurd onroerend goed aanvragen

Verzekeringen voor verhuurd vastgoed - Met de verzekeringen voor verhuurd vastgoed is uw bedrijfspand of beleggingspand goed verzekerd. Ons pakket bestaat uit de volgende dekkingen: een aansprakelijkheidsverzekering voor de verhuur van onroerend goed, een gebouwenverzekering, een glasverzekering en een milieuschadeverzekering. De verzekeringen voor verhuurd vastgoed zijn geschikt voor bedrijven met vastgoedportefeuilles, een VvE of een particulier die pand(en) heeft voor de verhuur.

Offerte verzekeringen voor verhuurd onroerend goed aanvragen

Verzekeringen voor verhuurd zorgvastgoed - Met de verzekeringen voor verhuurd zorgvastgoed is uw bedrijfspand of beleggingspand goed verzekerd. Ons pakket bestaat uit de volgende dekkingen: een aansprakelijkheidsverzekering voor de verhuur van onroerend goed, een gebouwenverzekering, een glasverzekering en een milieuschadeverzekering. De verzekeringen voor verhuurd zorgvastgoed zijn geschikt voor bedrijven met zorgvastgoedportefeuilles, een VvE of een particulier die pand(en) heeft voor de verhuur en gebruikt in de zorg.

Offerte verzekeringen voor verhuurd zorg onroerend goed aanvragen

Verzekeringen zakelijk onroerend goed - Met de verzekeringen voor zakelijk onroerend goed is uw bedrijfspand of beleggingspand goed verzekerd. Ons verzekeringspakket onroerend goed bestaat uit de volgende dekkingen: een aansprakelijkheidsverzekering voor de verhuur van onroerend goed, een gebouwenverzekering, een glasverzekering en een milieuschadeverzekering. De verzekeringen zakelijk onroerend goed zijn geschikt voor bedrijven met vastgoedportefeuilles, een VvE of een particulier die pand(en) heeft voor de verhuur.

Offerte verzekeringen zakelijk onroerend goed aanvragen