Vakantiesluiting Honig en Honig

Honig en Honig is wegens vakantie gesloten vanaf vrijdag 9 augustus 2024 tot maandag 2 september 2024.
Wij zijn voor noodgevallen indirect bereikbaar via 072-5642669 of via info@honigenhonig.nl.
Wij wensen u een prettige vakantie!

Huis & Wonen

Huis & Wonen

Huis & Wonen - Verzekeringen voor in en om uw woning. 

(Ver)bouw Eigen Woning CAR verzekering - De (Ver)bouw Eigen Woning CAR verzekering biedt een speciale dekking voor particulieren, die in eigen beheer een woonhuis bouwen of verbouwen. De (Ver)bouw Eigen Woning CAR verzekering is de oplossing voor de verzekering van de aanbouw van een garage, het plaatsen van een dakkapel, de uitbreiding met een serre of de zelfbouw van uw woning. Voor bouwsommen boven € 500.000,00 of bouwprojecten die langer dan 12 maanden duren kunt u een maatwerkofferte aanvragen. Bereken online de premie voor uw (Ver)bouw Eigen Woning CAR verzekering en vraag direct uw CAR-verzekering aan!

De (Ver)bouw Eigen Woning CAR verzekering direct afsluiten

Achtergebleven woonhuisverzekering - Laat u uw woning in Nederland achter omdat u langere tijd in het buitenland verblijft? Dan is het vaak lastig om de woning goed te verzekeren. Wij bieden de oplossing: de achtergebleven woonhuisverzekering.

Achtergebleven woonhuis-verzekering direct afsluiten

De Bouwverzekering voor particulieren biedt een speciale dekking voor particulieren, die in eigen beheer een woonhuis bouwen of verbouwen. De Bouwverzekering voor particulieren is de oplossing voor de verzekering van de aanbouw van een garage, het plaatsen van een dakkapel, de uitbreiding met een serre of de zelfbouw van uw woning. Voor bouwsommen boven € 500.000,00 of bouwprojecten die langer dan 12 maanden duren kunt u gebruik maken van een maatwerkofferte.

Bouwverzekering voor particulieren direct afsluiten

De CAR verzekering Zelfbouw (Construction All Risk-verzekering) biedt een speciale dekking voor particulieren, die in eigen beheer een woonhuis bouwen of verbouwen. De CAR-verzekering zelfbouw (Construction All Risk-verzekering) is de oplossing voor de verzekering van de aanbouw van een garage, het plaatsen van een dakkapel, de uitbreiding met een serre of de zelfbouw van uw woning. Ook voor bouwsommen boven € 500.000,00 of bouwprojecten die langer dan 12 maanden duren kunt u gebruik maken van de CAR-verzekering Zelfbouw (maatwerkofferte).

CAR-verzekering voor particulieren (Construction All Risk-verzekering) direct afsluiten

CAR-verzekering Oosterwold - Als u zelf of samen uw huis of woning gaat bouwen of in eigen beheer laat bouwen in het unieke gebied Oosterwold nabij Almere en Zeewolde, dan kunt u voor de risico's tijdens de bouw een particuliere CAR-verzekering bij Honig en Honig afsluiten. U kunt online een premie-indicatie berekenen en de CAR-verzekering voor de bouw in Oosterwold Almere direct aanvragen. U kunt de CAR-verzekering op maat samenstellen uit diverse rubrieken. Voor bouwsommen boven € 500.000,00 of bouwprojecten die langer dan 12 maanden duren kunt u een maatwerkofferte aanvragen. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade tijdens de bouw.

CAR-verzekering Oosterwold Almere (Construction All Risk-verzekering) direct afsluiten

CAR-verzekering particulier - De CAR-verzekering particulier (Construction All Risk-verzekering voor particulieren) biedt een speciale dekking voor particulieren, die in eigen beheer een woonhuis bouwen of verbouwen. De CAR-verzekering particulier (Construction All Risk-verzekering voor particulieren) is de oplossing voor de verzekering van de aanbouw van een garage, het plaatsen van een dakkapel, de uitbreiding met een serre of de zelfbouw van uw woning. Voor bouwsommen boven € 500.000,00 of bouwprojecten die langer dan 12 maanden duren kunt u een maatwerkofferte aanvragen van de CAR-verzekering particulier.

CAR-verzekering particulier (Construction All Risk-verzekering) direct afsluiten

De Construction All Risk (CAR) verzekering particulier biedt een speciale dekking voor particulieren, die in eigen beheer een woonhuis bouwen of verbouwen. De Construction All Risk (CAR) verzekering particulier is de oplossing voor de verzekering van de aanbouw van een garage, het plaatsen van een dakkapel, de uitbreiding met een serre of de zelfbouw van uw woning. Voor bouwsommen boven € 500.000,00 of bouwprojecten die langer dan 12 maanden duren kunt u gebruik maken van een maatwerkofferte.

Construction All Risk (CAR) verzekering particulier afsluiten

CyberCare Polis - De CyberCare Polis biedt ondersteuning bij cyberincidenten. Met de CyberCare Polis beschermt u uw online bezittingen en uw (digitale) identiteit. Als u te maken krijgt met de verzekerde cyberincidenten kunt u de hulp inroepen van CyberSupport. Een team bestaande ervaren cyber security professionals staat 24/7 klaar om u snel en doelgericht te helpen.

Offerte cybercare polis aanvragen

Flexibele woning verzekering - Als gevolg van krapte op de woning markt de gestegen vraag naar kleinere en flexibele woningen worden steeds vaker gebouwd, zoals een Heijmans One woning, Hodes Miniwoning of een eigen bouw tiny house. U kunt uw mobiele, tijdelijke of verplaatsbare woning sinds kort verzekeren met een complete woonhuisverzekering of opstalverzekering. Met een uitgebreide dekking, een aantrekkelijke premie en uitstekende voorwaarden. U kunt online een offerte aanvragen voor de flexibele woning verzekering van uw mobiele, tijdelijke verplaatsbare woning. Honig en Honig is u bij de flexibele woning verzekering graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel beheer.

Offerte flexibele woning verzekering

Met de hobby- en sportartikelenverzekering zijn uw kostbare spullen wereldwijd gedekt tegen diefstal, verlies of schade. Bent u een ervaren snowboarder? Een beginnend duiker? Of speelt u een muziekinstrument? Dan wilt u uw spullen natuurlijk goed verzekerd hebben. Wij verzekeren diverse soorten hobby- en sportartikelen.

Offerte hobby- en sportartikelenverzekering aanvragen

Huis- en Kunstverzekering - De Huis- en Kunstverzekering biedt een zeer uitgebreide dekking voor uw exclusieve woonhuis, de luxe huishoudelijke inboedel, uw kunstcollectie en kostbaarheden.

Offerte Huis- en Kunstverzekering aanvragen

De inboedelverzekering vergoedt schade aan uw inboedel die uw eigendom is en die tot uw particuliere huishouding behoort. U kunt kiezen uit een Inboedelverzekering Basis- of Allrisk. Met de inboedelverzekering Basis zijn uw bezittingen in de woning verzekerd tegen risico's zoals brand, ontploffing, blikseminslag, diefstal en inbraak. Met de inboedelverzekering Allrisk bent u daarnaast verzekerd als de schade is veroorzaakt door een andere plotselinge en onvoorziene gebeurtenis.

Offerte inboedelverzekering aanvragen

Bezit u kunst, sieraden, antiquiteiten, muziekinstrumenten of een bijzondere verzameling? Met de kostbaarhedenverzekering zijn uw kostbare bezittingen wereldwijd verzekerd tegen diefstal, beroving, verlies of beschadiging. Een inboedelverzekering met standaard verzekerde bedragen is vaak niet toereikend voor uw kostbare bezittingen. De dekking van de kostbaarhedenverzekering is zeer uitgebreid; de premiestelling is bovendien gunstig.

Offerte aanvragen

Kunstcollectie verzekering - Met de kunstcollectie verzekering kunt u uw kunstcollectie of kunstverzameling gemakkelijk en compleet verzekeren. De kunstcollectie verzekering is geschikt voor kunstverzamelingen met een waarde tot € 150.000,00 welke u online kunt afsluiten. Voor een hoger verzekerd bedrag kunt u een maatwerkofferte voor uw kunstcollectie verzekering bij ons aanvragen.

Kunstcollectie verzekering direct aanvragen

Kunstverzekering - De kunstverzekering is speciaal bedoeld voor privéverzamelingen, bedrijfscollecties of museumcollecties. Het is een verzekering die elke vorm van kunst verzekerd. Van poppenhuisverzameling, schilderijen en beeldhouwwerken, maar ook installaties, tapijten en kostbaar aardewerk. De kunstverzekering kunt u afsluiten voor één exemplaar of een gehele collectie. De allriskdekking beslaat vrijwel alle risico’s. Dus thuis, maar ook op een tentoonstelling of tijdens transport. De basis kunstverzekering is geschikt voor kunstverzamelingen met een waarde tot € 150.000,00 en kunt u direct aanvragen. Maatwerk is mogelijk op basis van een vrijblijvende offerte.

Kunstverzekering direct aanvragen

Kunst­voor­wer­pen ver­ze­ke­ring - Met de kunst­voor­wer­pen ver­ze­ke­ring kunt u uw kunstcollectie of kunstverzameling gemakkelijk en compleet verzekeren. De basis kunst­voor­wer­pen ver­ze­ke­ring is geschikt voor kunstverzamelingen met een waarde tot € 150.000,00 welke u direct kunt aanvragen. Voor hogere bedrag is een maatwerkofferte van de kunstvoorwerpen verzekering mogelijk.

Kunstvoorwerpen verzekering direct aanvragen

Leegstaande woning in Nederland verzekeren - Laat u uw woning in Nederland achter omdat u langere tijd in het buitenland verblijft? Dan is het vaak lastig om de woning goed te verzekeren. Wij bieden de oplossing om uw leegstaande woning in Nederland te verzekeren.

Achtergebleven woonhuis-verzekering direct afsluiten

Mobiele elektronicaverzekering - Mobiele elektronica zoals smartphones, tablets, laptops en wearable devices worden veel gebruikt en zijn producten waaraan geregeld schade ontstaat. Op uw Inboedelverzekering is schade aan uw mobiele elektronica niet standaard meeverzekerd. Wilt u uw mobiele elektronica verzekeren? Met de aanvullende mobiele elektronicaverzekering zijn mobiele apparaten in uw gezin verzekerd tegen vallen en stoten binnen en buiten uw woonhuis.

Offerte mobiele elektronicaverzekering aanvragen

Mobiele woning verzekering - Als gevolg van krapte op de woning markt de gestegen vraag naar kleinere en flexibele woningen worden steeds vaker gebouwd, zoals een Heijmans One woning, Hodes Miniwoning of een eigen bouw tiny house. U kunt uw mobiele, tijdelijke of verplaatsbare woning sinds kort verzekeren met een complete woonhuisverzekering of opstalverzekering. Met een uitgebreide dekking, een aantrekkelijke premie en uitstekende voorwaarden. U kunt online een offerte aanvragen voor de mobiele woning verzekering van uw mobiele, tijdelijke verplaatsbare woning. Honig en Honig is u bij de mobiele woning verzekering graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel beheer.

Offerte mobiele woning verzekering

Met een opstalverzekering bent u verzekerd tegen verlies of beschadiging van uw woonhuis. De opstalverzekering geeft u garantie tegen onderverzekering. Bereken online uw premie, vergelijk diverse verzekeraars en sluit uw opstalverzekering af. Honig en Honig helpt u met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Offerte opstalverzekering aanvragen

Particuliere cyberverzekering - De particuliere cyberverzekering biedt ondersteuning bij cyberincidenten. Met de particuliere cyberverzekering beschermt u uw online bezittingen en uw (digitale) identiteit. Als u te maken krijgt met de verzekerde cyberincidenten kunt u de hulp inroepen van CyberSupport. Een team bestaande ervaren cyber security professionals staat 24/7 klaar om u snel en doelgericht te helpen.

Offerte particuliere cyberverzekering aanvragen

Restauratie monument en CAR-verzekering - Bent u eigenaar van een monumentaal pand en gaat u verbouwen of restaureren? Sluit dan zelf een CAR-verzekering af. De CAR-verzekering biedt dekking tegen de schade als gevolg van de verbouwing, restauratie of onderhoudswerkzaamheden. De CAR-verzekering (Construction All Risks–verzekering) is zelfs verplicht als u een lening heeft bij het Restauratiefonds voor de restauratie, onderhoud of verbouwing. Voor bouwsommen boven € 500.000,00 of bouwprojecten die langer dan 12 maanden duren kunt u een maatwerkofferte aanvragen.

Restauratie monument en CAR-verzekering direct afsluiten

Restauratie of verbouwing monument en CAR-verzekering - Bent u eigenaar van een monumentaal pand en gaat u verbouwen of restaureren? Sluit dan zelf een CAR-verzekering af. De CAR-verzekering biedt dekking tegen de schade als gevolg van de verbouwing, restauratie of onderhoudswerkzaamheden. De CAR-verzekering (Construction All Risks–verzekering) is zelfs verplicht als u een lening heeft bij het Restauratiefonds voor de restauratie, onderhoud of verbouwing. Voor bouwsommen boven € 500.000,00 of bouwprojecten die langer dan 12 maanden duren kunt u een maatwerkofferte aanvragen.

Restauratie monument en CAR-verzekering direct afsluiten

Bezit u kunst, sieraden, antiquiteiten, muziekinstrumenten of een bijzondere verzameling? Met de sieradenverzekering zijn uw kostbare bezittingen wereldwijd verzekerd tegen diefstal, beroving, verlies of beschadiging. Een inboedelverzekering met standaard verzekerde bedragen is vaak niet toereikend voor uw kostbare bezittingen. De dekking van de sieradenverzekering is zeer uitgebreid; de premiestelling is bovendien gunstig.

Offerte sieradenverzekering aanvragen

Tiny house verzekering - Als gevolg van krapte op de woning markt de gestegen vraag naar kleinere en flexibele woningen (tiny house) worden steeds vaker gebouwd, zoals een Heijmans One woning, Hodes Miniwoning of een eigen bouw tiny house. U kunt uw mobiele, tijdelijke of verplaatsbare woning sinds kort verzekeren met een complete woonhuisverzekering of opstalverzekering. Met een uitgebreide dekking, een aantrekkelijke premie en uitstekende voorwaarden. U kunt online een offerte aanvragen voor de tiny house verzekering van uw mobiele, tijdelijke verplaatsbare woning. Honig en Honig is u bij de tiny house verzekering graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel beheer.

Offerte tiny house verzekering

Verzekering boerderij riet - Als u een boerderij of woning heeft met een rieten dak, dan zult u gemerkt hebben dat de meeste verzekeraars een zeer hoge premie rekenen voor uw inboedelverzekering of opstalverzekering. Sommige aanbieders hanteren beperkende voorwaarden en soms kunt u de boerderij of woning met een rieten dak helemaal niet verzekeren. De verschillen in premie en voorwaarden lopen sterk uiteen! Het loont zeker de moeite om een marktvergelijking te laten maken. Honig en Honig helpt u met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk beheer van uw verzekeringen.

Offerte Verzekering boerderij riet aanvragen

Verzekering huis rieten dak - Als u een woning heeft met een rieten dak, dan zult u gemerkt hebben dat de meeste verzekeraars een zeer hoge premie rekenen voor uw inboedelverzekering of opstalverzekering. Sommige aanbieders hanteren beperkende voorwaarden en soms kunt u de woning met een rieten dak helemaal niet verzekeren. De verschillen in premie en voorwaarden lopen sterk uiteen! Het loont zeker de moeite om een marktvergelijking te laten maken. Honig en Honig helpt u met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk beheer van uw verzekeringen.

Offerte verzekering huis rieten dak aanvragen

Verzekering verbouwing - Wilt u een dakkapel plaatsen, een serre aanbouwen, de badkamer aanpassen of de keuken verbouwen? Vaak zijn de risico’s van een verbouwing niet of beperkt gedekt met uw particuliere opstal-, inboedel- of aansprakelijkheidsverzekering. Met de CAR-verzekering is uw verbouwing goed verzekerd!

CAR-verzekering voor particulieren (Construction All Risk-verzekering) direct afsluiten

Verzekering voor kunstverzamelingen - U kunt een kunstcollectie gemakkelijk verzekeren met de verzekering voor kunstverzamelingen. De basis verzekering voor kunstverzamelingen is geschikt voor kunstverzamelingen met een waarde tot € 150.000,00. Heeft u een hogere waarde te verzekeren, dan verzorgen wij graag een maatwerkofferte voor u collectie.

Verzekering voor kunstverzamelingen direct verzekeren

Verzekering voor studenten - De verzekering voor studenten biedt een speciale en uitgebreide dekking voor de meest afgesloten verzekeringen voor studenten tegen een scherpe premie. Studiereizen naar het buitenland? De uitgebreide doorlopende reisverzekering en de laptop verzekering met Europadekking zorgen voor het onbezorgde gevoel. De verzekering voor studenten is voor in- en uitwonende studenten een voordelige oplossing.

Offerte verzekering voor studenten aanvragen

Verzekeringen bij een rieten dak - Als u een woning heeft met een rieten dak, dan zult u gemerkt hebben dat de meeste verzekeraars een zeer hoge premie rekenen voor uw inboedelverzekering of opstalverzekering. Sommige aanbieders hanteren beperkende voorwaarden en soms kunt u de woning met een rieten dak helemaal niet verzekeren. De verschillen in premie en voorwaarden lopen sterk uiteen! Het loont zeker de moeite om een marktvergelijking te laten maken. Honig en Honig helpt u met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk beheer van uw verzekeringen.

Offerte verzekeringen bij een rieten dak aanvragen

Verzekeringen boerderij riet - Als u een boerderij of woning heeft met een rieten dak, dan zult u gemerkt hebben dat de meeste verzekeraars een zeer hoge premie rekenen voor uw inboedelverzekering of opstalverzekering. Sommige aanbieders hanteren beperkende voorwaarden en soms kunt u de boerderij of woning met een rieten dak helemaal niet verzekeren. De verschillen in premie en voorwaarden lopen sterk uiteen! Het loont zeker de moeite om een marktvergelijking te laten maken. Honig en Honig helpt u met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk beheer van uw verzekeringen.

Offerte verzekering boerderij riet aanvragen

Verzekeringen rieten dak - Als u een woning heeft met een rieten dak, dan zult u gemerkt hebben dat de meeste verzekeraars een zeer hoge premie rekenen voor uw inboedelverzekering of opstalverzekering. Sommige aanbieders hanteren beperkende voorwaarden en soms kunt u de woning met een rieten dak helemaal niet verzekeren. De verschillen in premie en voorwaarden lopen sterk uiteen! Het loont zeker de moeite om een marktvergelijking te laten maken. Honig en Honig helpt u met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk beheer van uw verzekeringen.

Offerte Offerte verzekeringen rieten dak aanvragen

Verzekeringspakket - Het Verzekeringspakket is een compleet verzekeringspakket, waarin uw particuliere verzekeringen met de hoogste kwaliteit verzekerd kunnen worden. Hoe meer schadeverzekeringen u afsluit, hoe hoger uw korting en kan oplopen tot 10% van uw totale premie. Bovendien zijn alle particuliere verzekeringen in het verzekeringspakket op elkaar afgestemd en staan al uw verzekeringen op één handig polisblad.

Offerte verzekeringspakket aanvragen

Voordelige verzekeringen rieten dak - Als u een woning heeft met een rieten dak, dan zult u gemerkt hebben dat de meeste verzekeraars een zeer hoge premie rekenen voor uw inboedelverzekering of opstalverzekering. Sommige aanbieders hanteren beperkende voorwaarden en soms kunt u de woning met een rieten dak helemaal niet verzekeren. De verschillen in premie en voorwaarden lopen sterk uiteen! Het loont zeker de moeite om een marktvergelijking te laten maken. Honig en Honig helpt u met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk beheer van uw verzekeringen.

Offerte verzekeringen bij een rieten dak aanvragen

Woonbootverzekering - Wonen op een woonboot brengt speciale risico’s met zich mee, daar is de woonbootverzekering speciaal ontwikkeld. Wonen op het water is anders dan wonen in een huis op het vasteland. Het is dus verstandig om uw woonboot goed te verzekeren. Met de woonbootverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw woonboot. U kunt ook de spullen (inboedel) in op en om woonboot verzekeren met de woonbootverzekering.

Offerte woonbootverzekering aanvragen

Woonhuisverzekering - Met een woonhuisverzekering is uw woning verzekerd tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand, storm en inbraak. Honig en Honig uit Alkmaar is u van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

Offerte woonhuisverzekering aanvragen

Woonverzekering - Een woonverzekering is vaak pakket van verschillende woonverzekeringen, zoals een aansprakelijkheidsverzekering, een glasverzekering, een inboedelverzekering en een opstalverzekering. Honig en Honig is u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer voor uw woonverzekering.

Offerte aanvragen