Vakantiesluiting Honig en Honig

Honig en Honig is wegens vakantie gesloten vanaf vrijdag 9 augustus 2024 tot maandag 2 september 2024.
Wij zijn voor noodgevallen indirect bereikbaar via 072-5642669 of via info@honigenhonig.nl.
Wij wensen u een prettige vakantie!

Verzekeringen bouw, gww en installatie

Verzekeringen bouw, gww en installatie

Hier vindt u de specifieke verzekeringen voor bedrijven in de sectoren bouw, grond-, weg - en waterbouw (GWW) en installatie.

Aansprakelijkheidsverzekering voor aannemers - De aansprakelijkheidsverzekering dekt de aansprakelijkheidsrisico’s van aannemersbedrijven en is afgestemd op de specifieke wensen en eisen van aannemersbedrijven. De aansprakelijkheidsverzekering voor aannemers is een combinatie van een aansprakelijkheidsverzekering voor aannemers (AVB), een constructie allrisks verzekering (CAR) en een ontwerpaansprakelijkheidsverzekering (ONTW).

Offerte aansprakelijkheidsverzekering voor aannemers aanvragen

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) of een CAR-verzekering? - Er bestaan verschillen in dekking en voorwaarden tussen een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) en een Construction All Risks verzekering (CAR). Wanneer is het wel of niet noodzakelijk om deze verzekeringen af te sluiten als onderneming in de bouw?

Offerte aanvragen

De machinist van een hijskraan heeft verantwoordelijk werk. Als de machinist een fout maakt, kan de kraan omvallen of de gehesen last plotseling vallen met ernstige gevolgen. De aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) voor een kraanmachinist biedt u financiële zekerheid, wanneer u als machinist geregistreerd bent bij stichting TCVT RA.

Offerte bedrijfsverzekeringen aanvragen

Bereken de premie voor uw bedrijfsverzekeringen speciaal voor de bouw! U kunt direct uw zakelijke verzekeringen voor de bouwsector afsluiten met extra premievoordeel! Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte bedrijfsverzekeringen bouw aanvragen

Bulldozer verzekering - De bulldozer verzekering is een werkmaterieelverzekering, waarmee u de schade aan uw bulldozer of aansprakelijkheid voor schade aan anderen goed is verzekerd. De bulldozer verzekering kunt u samenstellen uit diverse dekkingen zoals WA, Beperkt Casco en Volledig Casco en aanvullen met uitbreidingsmodules. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Offerte aanvragen Bulldozer verzekering

Graafmachine verzekering - De graafmachine verzekering is een werkmaterieelverzekering, waarmee de schade aan uw graafmachine of aansprakelijkheid voor schade aan anderen goed is verzekerd. De graafmachine verzekering kunt u samenstellen uit diverse dekkingen zoals WA, Beperkt Casco en Volledig Casco en aanvullen met uitbreidingsmodules. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Offerte aanvragen Graafmachine verzekering

Hijskraan verzekering - De hijskraan verzekering is een werkmaterieelverzekering, waarmee de schade aan uw hijskraan of aansprakelijkheid voor schade aan anderen goed is verzekerd. De hijskraan verzekering kunt u samenstellen uit diverse dekkingen zoals WA, Beperkt Casco en Volledig Casco en aanvullen met uitbreidingsmodules. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Offerte aanvragen Hijskraan verzekering

In de bouwsector gelden speciale branche- en premie-afspraken voor individuele en collectieve inkomensverzekeringen. Ondernemers, werkgevers en werknemers kunnen gebruik maken van scherpe premies, bijzondere voorwaarden en specifieke verzekeringen voor uw branche of sector. Honig en Honig geeft u onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Inkomensverzekeringen voor Bouwend Nederland bieden een complete inkomensoplossing tegen een aantrekkelijk tarief. Voor leden van Bouwend Nederland geldt er een specifiek aanbod voor de volgende personeelsverzekeringen: Verzuimverzekering (Conventioneel en Stop Loss), Ongevallenverzekering Collectief, ZW-eigenrisicoverzekering, WGA-eigenrisicoverzekering.

Offerte aanvragen

Hoe zorgvuldig u ook werkt, door een kleine fout van een medewerker of een onveilige situatie kunt u als bouwondernemer al te maken krijgen met een schadeclaim. De Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) dekt schade aan personen en zaken die door u of een van uw medewerkers wordt veroorzaakt. Maar is een aansprakelijkheidsverzekering dan afdoende of bestaan er oplossingen die u beter beschermen tegen financiële schade?

Landmaterieelverzekering - De landmaterieelverzekering is een complete verzekering voor al uw werk- en landmaterieel. U kunt kiezen uit diverse dekkingen zoals de WA-dekking voor het aansprakelijkheidsrisico en de Casco-dekking voor de schade bij brand, diefstal en diverse beschadigingen.

Offerte aanvragen Landmaterieelverzekering

De minigraver verzekering is een werkmaterieelverzekering, waarmee de schade aan uw minigraver of aansprakelijkheid voor schade aan anderen goed is verzekerd. De minigraver verzekering kunt u samenstellen uit diverse dekkingen zoals WA, Beperkt Casco en Volledig Casco en aanvullen met uitbreidingsmodules. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Offerte aanvragen Minigraver verzekering

De mobiele kraan verzekering is een werkmaterieelverzekering, waarmee de schade aan uw mobiele kraan of aansprakelijkheid voor schade aan anderen goed is verzekerd. De mobiele kraan verzekering kunt u samenstellen uit diverse dekkingen zoals WA, Beperkt Casco en Volledig Casco en aanvullen met uitbreidingsmodules. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Offerte aanvragen Mobiele kraan verzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) dekt personen- en zaakschade die is toegebracht aan derden en er moet sprake zijn van aansprakelijkheid. Bij de opzichtdekking gaat het om schade die wordt toegebracht aan zaken van derden die worden bewerkt of gebruikt. Als er schade ontstaat aan zaken onder opzicht, dan biedt de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)en van diverse verzekeraars een beperkte of zelfs geen dekking! Hier bieden wij u een uitstekende oplossing voor!

Bereken uw premie

Shovel verzekering - De shovel verzekering is een werkmaterieelverzekering, waarmee de schade aan uw shovel of aansprakelijkheid voor schade aan anderen goed is verzekerd. De shovel verzekering kunt u samenstellen uit diverse dekkingen zoals WA, Beperkt Casco en Volledig Casco en aanvullen met uitbreidingsmodules. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Offerte aanvragen Shovel verzekering

Torenkraan verzekering - De Torenkraan verzekering is een werkmaterieelverzekering, waarmee de schade aan uw Torenkraan of aansprakelijkheid voor schade aan anderen goed is verzekerd. De Torenkraan verzekering kunt u samenstellen uit diverse dekkingen zoals WA, Beperkt Casco en Volledig Casco en aanvullen met uitbreidingsmodules. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Offerte aanvragen torenkraan verzekering

Verzekering hoogwerker - De verzekering voor uw hoogwerker is een werkmaterieelverzekering, waarmee de schade aan uw hoogwerker of aansprakelijkheid voor schade aan anderen goed is verzekerd. De verzekering hoogwerker kunt u samenstellen uit diverse dekkingen zoals WA, Beperkt Casco en Volledig Casco en aanvullen met uitbreidingsmodules. Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Offerte verzekering hoogwerker aanvragen

U kunt uw aannemersbedrijf of bouwbedrijf uitstekend verzekeren met de verzekeringen aannemer. Vraag een offerte aan. Honig en Honig helpt uw aannemer graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte

Verzekeringen bouwbedrijf - Bereken en vergelijk de verzekeringen voor uw bouwbedrijf! U kunt direct de zakelijke verzekeringen voor uw bouwbedrijf afsluiten met pakketkorting! Honig en Honig helpt uw bouwbedrijf graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Bereken uw premie voor de verzekering voor de bouw

Verzekeringen installateur - Bent u werkzaam als installateur? Honig en Honig biedt installateurs speciale verzekeringen voor de risico’s in uw branche. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, uitstekende dekkingen, scherpe premies, gunstige voorwaarden, persoonlijk contact en service.

Bereken uw premie voor de verzekering voor de bouw

Verzekeringen installateur en/of leverancier van zonnepanelen (pv-systemen) - Vraag een vrijblijvende maatwerkofferte aan voor de verzekeringen voor een installateur en/of leverancier van zonnepanelen (pv-systemen)! U kunt de zakelijke verzekeringen voor een installateur en/of leverancier van zonnepanelen (pv-systemen) afsluiten met pakketkorting! Honig en Honig helpt een installateur en/of leverancier van zonnepanelen graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte bedrijfsverzekering installateur en/of leverancier van zonnepanelen (pv-systemen) aanvragen

Verzekeringen installateur zonnepanelen (pv-systemen) - Vraag een vrijblijvende maatwerkofferte aan voor de verzekeringen voor een installateur van zonnepanelen (pv-systemen)! U kunt de zakelijke verzekeringen voor een installateur van zonnepanelen (pv-systemen) afsluiten met pakketkorting! Honig en Honig helpt een installateur van zonnepanelen graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Offerte verzekeringen installateur zonnepanelen (pv-systemen)

Bent u werkzaam als keukeninstallateur? Honig en Honig biedt keukeninstallateurs speciale verzekeringen voor de risico’s in uw branche. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, uitstekende dekkingen, scherpe premies, gunstige voorwaarden, persoonlijk contact en service.

Bereken uw premie voor de verzekering voor de bouw

Verzekeringen klussenbedrijf – De risico’s in de bouw zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen klussenbedrijf verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de bouwnijverheid. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie voor de verzekeringen klussenbedrijf

Verzekeringen loodgieter - Bent u werkzaam als loodgieter? Honig en Honig biedt loodgieters speciale verzekeringen voor de risico’s in uw branche. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, uitstekende dekkingen, scherpe premies, gunstige voorwaarden, persoonlijk contact en service.

Bereken uw premie voor de verzekering voor de bouw

Verzekeringen metselaar – De risico’s in de bouw zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een metselaar verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de bouwnijverheid. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie voor de verzekeringen metselaar

Verzekeringen monteur zonnepanelen (pv-systemen) - Bereken uw premie voor de verzekeringen voor een monteur van zonnepanelen (pv-systemen)! U kunt direct de zakelijke verzekeringen voor een monteur zonnepanelen (pv-systemen) afsluiten met pakketkorting! Honig en Honig helpt een monteur van zonnepanelen graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Bereken uw premie voor de verzekering voor de bouw

Verzekeringen schildersbedrijf – De risico’s in de bouw zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een schildersbedrijf verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de bouwnijverheid. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie voor de verzekeringen schildersbedrijf

Verzekeringen stratenmaker – De risico’s in de bouw zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een stratenmaker verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de bouwnijverheid. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie voor de verzekeringen stratenmaker

Verzekeringen tegelzetbedrijf – De risico’s in de bouw zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een tegelzetbedrijf verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de bouwnijverheid. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie voor de verzekeringen tegelzetbedrijf

Verzekeringen timmerman – De risico’s in de bouw zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een timmerman verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de bouwnijverheid. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie voor de verzekeringen timmerman

Verzekeringen voegbedrijf – De risico’s in de bouw zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een voegbedrijf verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de bouwnijverheid. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie voor de verzekeringen voegbedrijf

Verzekeringen voor aan­ne­mers­be­drijf (bur­ger­lij­ke en uti­li­teits­bouw) – De risico’s in de bouw zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant die u aansprakelijk stelt. Met de Verzekeringen voor aan­ne­mers­be­drijf (bur­ger­lij­ke en uti­li­teits­bouw) u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de bouwnijverheid. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie voor de verzekeringen voor aan­ne­mers­be­drijf (bur­ger­lij­ke en uti­li­teits­bouw)

Verzekeringen voor bouwbedrijven – De risico’s in de bouw zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor bouwbedrijven u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de bouwnijverheid. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie

Verzekeringen voor de bouw – De risico’s in de bouw zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor de bouw verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de bouwnijverheid. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie voor de verzekering voor de bouw

Verzekeringen voor een betonwerkerbedrijf (burgerlijke en utiliteitsbouw) – De risico’s in de bouw zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een Verzekeringen voor een Verzekeringen voor een betonwerkerbedrijf (burgerlijke en utiliteitsbouw) verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de bouwnijverheid. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie voor de verzekering voor de bouw

Verzuimverzekering Bouwend Nederland - De verzuimverzekering voor leden van Bouwend Nederland kent een speciaal tarief en extra voordelen. De verzuimverzekering biedt u de mogelijkheid om uw loondoorbetalingsverplichting bij ziekte voor een periode van twee jaar te verzekeren met een lage premie en is afgestemd op de bouwsector.

Offerte aanvragen

Verzuimverzekering schilders - Wij bieden schilders een speciale verzuimverzekering, die volledig is afgestemd op de schildersbranche en aansluit op de schilders-CAO. De verzuimverzekering biedt schildersbedrijven optimale zekerheid bij ziekteverzuim en hulp en ondersteuning bij re-integratie.

Offerte aanvragen

De werk- en landmateriaalverzekering is een complete verzekering voor al uw werk- en landmaterieel. U kunt kiezen uit diverse dekkingen zoals de WA-dekking voor het aansprakelijkheidsrisico en de Casco-dekking voor de schade bij brand, diefstal en diverse beschadigingen.

Offerte aanvragen Werk- en landmateriaalverzekering

Werkmateriaal verzekeren - U kunt uw werkmateriaal goed verzekeren met de werkmateriaalverzekering. Vraag vrijblijvend een offerte aan om uw werkmateriaal compleet te verzekeren. Dekking op maat voor uw bedrijf en machine(s), scherpe premies, uitstekende condities en polisvoorwaarden, inclusief hulp bij schade!

Werkmateriaal verzekeren

Werkmateriaalverzekering - De werkmateriaalverzekering is buitengewoon compleet. Met de werkmateriaalverzekering beschikt u over de wettelijk verplichte aansprakelijkheidsdekking en u bent daarnaast uitgebreid verzekerd tegen beschadiging en verlies.

Offerte aanvragen Werkmateriaalverzekering

Werkmaterieel verzekeren - Met de werkmaterieelverzekering kunt u al uw werk- en landmaterieel, zoals heftrucks, graafmachines of ander werkmaterieel goed verzekeren. Tijdens werkzaamheden kan er forse schade ontstaan. Aan de machines zelf, maar ook aan de omgeving. Met de werkmaterieelverzekering bent u goed verzekerd tegen dergelijke schade. Wat u verzekert, bepaalt u zelf. U kunt kiezen uit de diverse dekkingen zoals WA, Brand, Brand en Diefstal, Casco standaard en Casco uitgebreid en diverse aanvullingen.

Werkmaterieel verzekeren

Werkmaterieelverzekering minidumper - De Werkmaterieelverzekering minidumper is een complete verzekering voor al uw werk- en landmaterieel, zoals heftrucks, graafmachines of ander werkmaterieel. Tijdens werkzaamheden kan er forse schade ontstaan aan de machines zelf, maar ook aan de omgeving. Met de Werkmaterieelverzekering minidumper bent u goed verzekerd tegen dergelijke schade. Wat u verzekert, bepaalt u zelf. U kunt kiezen uit 3 basisdekkingen (WA, Beperkt Casco en Volledig Casco) en diverse aanvullingen.

Offerte aanvragen werkmaterieelverzekering minidumper

Voor leden van Bouwend Nederland bieden verzekeraars een WGA-gat verzekering Plus op maat. Hiermee biedt u als bouwondernemer financiële zekerheid aan werknemers die arbeidsongeschikt raken.

Offerte aanvragen